#8 Gabriel Sara

şu an verim alıyor olsak bile, kendisi müthiş oynuyor olsa bile, o dönem için yine de yanlış transferdi.

hepimizin beklentisi, takımın en önemli eksiği, melo profilinde, fizik gücü yüksek, driplingçi, topla kat eden, atletik ve hava hakimiyeti olan sizelı bir orta saha idi.

e bir topçuya 18 m euro bonservis verebiliyorsak da, doğal olarak bu maddi güç hakkımızı o profilde daha net bir oyuncuya gitmeliydik diye düşündü çoğumuz.

netekim sara'ya rağmen son güne kadar yine o profilde bir orta saha peşinde koştuk, olmadı.
Birak yapsin masturbasyonunu

Yunus parlayip ortasahaya +1 adam olmasa, osimhen gibi sacma sapan bi adami almamis olsak bambaska olacakti muhtemelen.

Egrisi dogrusuna geldi

Esas ihtiyacımız Sara gibi bir adam değildi, bunu diyen her kimse doğru demiş ki Sara geldiğinde plan Jelert ve Şuayip ile transferi kapamaktı.

Üstüne büyük güç Osimhen geldi, takımın iyiye gittiği senaryolar Osimhenle başladı kısacası, bir de Jacobs geldi yani o günkü denklem biraz değişti dolayısıyla şartlar aynı değil.

Top kaybında geriye koşma sorununu çözdüğün senaryoda Sara doğru 8 profili olabilir, bunu da 1-2 maç değil, zaman gösterir.

Jelert için de bu geçerli, bugün oynamıyor yarın oynar ve toparlarsa o da bir şeyleri değiştirir ama şu haliyle toplu oyunda bize katkısı zayıf olacak gibi gözüküyor, Jacobsla geçiş savunması iyiye gittiği için de Jelert tarafında denge beki kullanabiliyoruz.

Her denklem kendi dönemi içinde değerlendirilir, Osimhenle Jacobs fizik olarak son 3 maçta bize ciddi seviye atlattı, bunların yerine Köhn ve Icardi’yi koy o üç maçı tekrar oyna, üçünü de kazanacağımıza ihtimal vermem. Sara da muhtemelen bu performansı veremezdi ki Kerem yerine Yunus bile Sara’yı rahatlattı bunlar çok bariz gözüken şeyler.
+ davinson döndü takıma.

bu arada harbiden osimhen havayı acayip değiştirdi bir anda.

oyun içi katkısı ve fiziksel anomalisi hiçbirimiz için sürpriz olmadı ama ben esas takıma bu kadar hızlı adapte olmasına ve benimsemesine şok oldum.

mertens de katalizörü olmuştur bu işin tabi.

+ davinson döndü takıma.

bu arada harbiden osimhen havayı acayip değiştirdi bir anda.

oyun içi katkısı ve fiziksel anomalisi hiçbirimiz için sürpriz değildi ama ben esas takıma bu kadar hızlı adapte olmasına ve benimsemesine şok oldum.

mertens katölizörü olmuştur bu işin tabi.
Yunus’un top kaybını sıfıra indirmedi de etken, az kaybediyoruz eskisi gibi geriye koşmuyoruz vs

YB maçlarının üzerinden çok geçmedi Sara o gün de sahadaydı ama oynayamadı çünkü şu anki kadro ona daha uygun.

Ha benim görüşüm sabit 18 en az bonuslarla bilmem kaç verilen adam Fener maçında attığı gibi goller atmalı, asistler yapmalı bolca ki bence bu yüzden aldık ancak bu da defansif sorunlarımızı çözdüğümüz senaryoda değerli olacak.

İlk maçları olduğunu dikkate alırsak taş gibi oynadı

valla ilk alındığı günden beri olumsuz bir yorumum olmadı kendisiyle hatta övmüşlüğüm çoktur ama o transfer sezonunda ihtiyacımız olan profil değildi. üstüne astronomik bonservisle geldi tr ligine göre. her ne olursa olsun 2. ligden gelmiş birine 20 milyon para bağlamak saçma sapan bir işti. Allah'tan adamın kumaşı sağlammış taş gibi topçu çıktı. bence transferi beğenmeyenleri çarmıha germeye gerek yok, gerçekten o zaman kadromuzun ihtiyaç duyduğu profil ve sara'ya verilen bonservis göz önüne alındığında kağıt üstünde laf edilmeyecek gibi değildi bu transfer.

neyse ki 4 ayak üstüne düştük nazar değmesin

Gerçekten çok enterasan ya Sara topu uzaklaştırır herhalde burda diyorum adam topu en müsait durumdaki arkadaşına atıyor baskı altında bile. Hı pas opsiyonu bulamıyor mu orta sahada bir al-ver yapıyor top kendine gelirken zaten nereye atması gerektiğini belirlemiş oluyor. Şu oyun aklını bu ligde çok nadir görürüz

Bir de daha iyi olacaktır Sara eminim, Norwitch 'de oynarken 110-120 kere topla buluştuğu kaleciden, forvetine kadar tüm takımı organize ettiği maçlar vardı hem bunu göreceğiz zamanla hem de çok daha ciddi skor ürettiği maçlar olacaktır yavaş yavaş direksiyonun başına geçince

Millet alıntılayıp yanılmışsın diyecek diye yorum yapmaktan korkacak değiliz herhalde. Dünyanın en yanlış transfer stratejisini uygulasan bile sahada tuttuktan sonra otomatik olarak doğru iş oluyor zaten. Sonuçta salladığımız ve tutmayan onlarca adam oldu onlarda da kimse alıntılayıp doğru demişsin demiyor. Velhasıl bu sen yanılmışsın ben doğru demişim işleri boş işler
Ben dogru demisim demedim, adama super oyuncu veya tam tersine rezil oyuncu muamelesi yapmadim. Zaman verilmeli dedim hep.

Bu arada senin postunu da gelip begenen adama bak haha. Karsilikli engellestigimiz adam gelip benim yazistigim kisilerin postlarini begeniyor. :)

Yunus’un top kaybını sıfıra indirmedi de etken, az kaybediyoruz eskisi gibi geriye koşmuyoruz vs

YB maçlarının üzerinden çok geçmedi Sara o gün de sahadaydı ama oynayamadı çünkü şu anki kadro ona daha uygun.

Ha benim görüşüm sabit 18 en az bonuslarla bilmem kaç verilen adam Fener maçında attığı gibi goller atmalı, asistler yapmalı bolca ki bence bu yüzden aldık ancak bu da defansif sorunlarımızı çözdüğümüz senaryoda değerli olacak.
Atmaya baslicak sürekli gol bölgesinde

Forumu postumla canlandirdim farkindayim. Hatta beni engellemis olan Veli Baltaci bile atlamis olaya, kankisi Cafer ile bir olmus :)

Simdi benim postuma gelirsek, benim elestirdigim kotu oyuncu, parasini etmez vs gibi seyler denmesi degil. Belki kotu oyuncu, belki iyi oyuncu. Benim asil derdim bu tur cop ilan etme mesajlarinin cok cok erkenden yazilmis olmasi. Asil sikinti orada. Biraz sabredin, birkac mac izleyin, yine mi begenmediniz? Ondan sonra ne istiyorsan yaz.

Atmaya baslicak sürekli gol bölgesinde
Zaten baştan beri defansif ağırlıklı rol vermek saçmalık olur deme sebebim o bu adam için ha bu zayıflığı da başka oyuncularla çözmek lazım, Jacobs bunda iyi üstüne Yunus gelince top kaybı sayısı azaldı.

Kerem Barış Mertens Icardi dörtlüsü üstüne solda Köhn ile çok açık verirdik.

Eski mesajlara bakayim dedim de icim sisti. Bu ne arkadas? Tek mactan adami yerin dibine sokmus forumun cogu. Hep diyoruz, sabredin, biraz zaman verin diye. Bu hicbir seyi begenmeme, hemen kanaate varma vs. Bunlar harbi iyi seyler degil, sagliginiza da yazik. Daha cok mesaj var da ona zaman yetmez.
Kötü oynarsa söverim. 18 milyon euro

Geri
Üst Alt