- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Seninle isimiz varzaten başka bişeyde yapmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle isimiz varzaten başka bişeyde yapmadı
fb macindaki golde biraz gosterdi iste.Topla kaleye doğru dribling yapmasını bekliyorum. Top ayağında deliciliğini göremedim henüz, top taşırken ağır geliyor bana. Videolarında bu özelliği de gözüküyordu.
Nokta gol pası atacak ayak ve beyin var da santrafor ve ileri uçlar koşu atmıyor, bı özelliğinden fazla yararlanmıyoruz. Barış-İcardi’yle özel antremanlar yaptırılmalı.
aynı şeyi kerem için de söylüyordum saraya da söyleyeceğim
asıl kıymetini topsuz oyunda izlerken anlıyorsunuz
Kerem Aktürkoğlu'nu kast ettin renkdaş değil mi?
Demirbay epeydir rakibe gölgelik yapıyor çünkü de
Mertens kamyonla gol attırdı duran toplardan geçtiğimiz iki sezonda o yüzden çok sert eleştirilere katılmıyorum burada mevzu Mertens'in kötü kullanmasından ziyade Sara'nın bu konuda çok iyi olması. Championship istatistiklerini paylaşmıştım burada. Kullandığı duran toplara vurdurma oranında en yakın rakibinin iki katı falandı.
en çok gözüme takılan nokta ilk maçından beri çok fazla verkaça girmeyi deniyor ama takım arkadaşları cesaret edip koşu yoluna pas atamıyor, halbuki verdiği topları geri alabilse önünde hep boş bir koridor kalıyor.
Mertens kamyonla gol attırdı duran toplardan geçtiğimiz iki sezonda o yüzden çok sert eleştirilere katılmıyorum burada mevzu Mertens'in kötü kullanmasından ziyade Sara'nın bu konuda çok iyi olması. Championship istatistiklerini paylaşmıştım burada. Kullandığı duran toplara vurdurma oranında en yakın rakibinin iki katı falandı.
yakışıyor adama bıyıkBıyık dışında hiç bir sorun yok ...