#8 Gabriel Sara

Ekim-Kasım ayına kadar beklemek istemiştim hakkında fikir sahibi olmak için izlememiştim daha önce ve 18 milyon bi anda ağustosta verince ilk maçlardada eleştirenler vardı. Fener ve beşiktaş maçı sınavlarını iyi geçti ve 18 milyon kesinlikle bu adam için değer.

Galatasaray tarihinde ben böyle pas atan , orta açan adam görmedim.. Tek rakibi Hagi veya Prime Selçuk İnan olabilir..

Şimdiden içimi dert kapladı.. Alırlar bu adamı elimizden..

Galatasaray tarihinde ben böyle pas atan , orta açan adam görmedim.. Tek rakibi Hagi veya Prime Selçuk İnan olabilir..

Şimdiden içimi dert kapladı.. Alırlar bu adamı elimizden..
Hiç kimse Hagi ile aynı sınıfta değerlendirilemez.

O kadar para etmez yeaaa diyenler vardı hiç oynamasa bile duran toplarda ve akan oyunda paslarıyla büyük avantaj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Foruma kalsa Torreira yanına çapa 6 ya da driblingci 8 istiyordu. Oyun kurulumunda sıkıntı yaşarız hele Türkiye Ligi'nde çapaya falan gerek yok Avrupa içinde gerekirse o profilde elimizde Kaan var dedik itiraz ediyorlardı. Şimdi baksam Sara'yı en çok öven de o kişilerdir
ne alakası var yaw .d

sara'nın takıma entegre olmuş olması, süper katkı vermesi, yine orta sahada fizikli+hava hakimiyeti olan+driblingçi (melo gibi) bir oyuncu eksiğimiz olduğu gerçeğini yadsımıyor ki?

torriera-sara-melo gibi bir orta sahamız olsa mesela fena mı olurdu? her rakibin içinden geçerdik. avrupa'da da ciddi ilerleme şansımız olurdu.

Foruma kalsa Torreira yanına çapa 6 ya da driblingci 8 istiyordu. Oyun kurulumunda sıkıntı yaşarız hele Türkiye Ligi'nde çapaya falan gerek yok Avrupa içinde gerekirse o profilde elimizde Kaan var dedik itiraz ediyorlardı. Şimdi baksam Sara'yı en çok öven de o kişilerdir

Bence hem Sara'ya hem de diğer türlerden bir profile ihtiyaç var halen. 2-0'dan 3-0'dan maç verebiliyor takım, bu normal değil. Oynanan oyun ciddi eforlu ve bunu maçın tamamına yayabilmek de mümkün değil, Sara'nın da oyunun her anında dinamik kalması söz konusu olamaz. Takımın bu noktada daha iyi seviyeye gelmesi için mutlaka iyi bir orta saha daha gerekli, kim ne derse desin. Daha ligin 3'te birinde bile değiliz ayrıca. Bazı şeyler için hüküm vermekte acele etmemek lazım. Ve galibiyetler eksiklerin üzerini kapatmamalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagiyi bu kadar da abartmayalım. Final maçında rakibine yumruk atıp gereksiz kırmızı kart gören bir oyuncu
atletik, beyaz tenli, acımasız bir sırp mı?
kas yığını, damarlı, 2m bir nijeryalı mı?

hangisini tercih ederdin?

Geri
Üst Alt