#8 Gabriel Sara

Sadece pas seviyesine yorum yapıyorum bak.. yazdığımı okuyormusun showmen..
Teknik içeren (pas, şut vs.) herhangi bir durumda kimse Hagi'nin yanına yaklaşamaz. Hagi; Maradona, Cruyf sınıfında bir oyuncudur.

seznonun oyuncusu olmaya en büyük aday. çok yetenekli ve bi o kadar basit oynuyor. 11'i şu tarz adamlar vb üzerinden kurabilsek kusursuza yakın top oynar takım.

9 maç 5 asist. Bu ortalama ile 15-20 asist arası yapması lazım. İçeride Sanchez, Osimhen, Icardi ve Abdülkerim varken çok gol atacağız böyle. Elfborg maçında da sanırım Abdülkerim gok pozisyonunda Sara veri pası.

Alexten sonra lige gelmis en iyi dursn top kullanan adam. Muthis orta yapoyo. Mertens hirnosu oyuna girdiği gibi butun duran toplari aldi yine delirtti bizi. Gedson’u donunda salladi bugun. Boyle devam aslanim benim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En iyi Brezilyali desen anlardim da hocam Sneijder'i, Selcuk'u gittin bildig8n cope attin yaw.

9 maç 5 asist. Bu ortalama ile 15-20 asist arası yapması lazım. İçeride Sanchez, Osimhen, Icardi ve Abdülkerim varken çok gol atacağız böyle. Elfborg maçında da sanırım Abdülkerim gok pozisyonunda Sara veri pası.
Abdülkerim in Elfborg maçındaki golu ve Osimhenin ilk maçında kafayla dokunduğu Abdülkerim in son dokunduğu iki golü unutmamak gerekir.Suana kadar 6 asisti ve 2 de şansız şekilde asistinin gittiği gol var.Normal şartlarda 8 asiste şimdiden ulaşmıştı toplamda.

2. golde kendisine asisti yapan oyuncu da kendisiydi

Duran topları çok iyi kullanıyor ki bir zahmet kullansın 18 milyon saydık arkadaşa

Fb maçında daha çok beğenmiştim bence o maçta kesinlikle daha iyiydi

50 milyon Euro da versek transferlerin hiçbir zaman garantisi olmaz.

Tabi ki garantisi olmaz garanti beklemek enayilik falandır buna da şuan en güzel örnek real de gösterdiği performansla mbappe bugün için tabi

Mevzu İyi transfer ise iyi transfer sacha boeydir,k.aktürkoğludur,barış alperdir hatta icardidir hatta osimhendir ama 18 20 civarı bonservis ödediğin oyuncudan zaten bir performans bekliyorsun ki o paraya kıymışsındır.O yüzden sara asist yapıp gol atınca yapınca iyi olmuyor zaten yapılsın diye o bonservis ödendi.Yoksa kerem demirbay da geçen sezon 7 gol 7 asiste oynadı bir zahmet sara bir fark yaratmalı zaten

Transfer de hata payını jelertte kullandık gibi bir şey şuana kadar bakarsak yani üstüne saradan da fayda alamazsak bu demek olur ki 30 milyon para çöp

İki yıldır gelen giden bek oyuncularının üstüne jelerti de o paraya alıp oynatamamak şahsen benim için saranın saha da yaptıklarından daha önemli

Mehmet Özcan: "Gabriel Sara, Zidane isimli köpeğini İstanbul'a getirdi.

Zidane, Galatasaraylı yetkililerin özel uçak ayarlamasıyla İstanbul'a getirildi.

Aynı şekilde Jelert'in ailesi de uyum için İstanbul'a geldi." (Spor Alles)

Geri
Üst Alt