Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.401
- 3.119
- 2.118
Muazzam, orta yapmıyor bomba atıyor resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece pas seviyesine yorum yapıyorum bak.. yazdığımı okuyormusun showmen..Hiç kimse Hagi ile aynı sınıfta değerlendirilemez.
Teknik içeren (pas, şut vs.) herhangi bir durumda kimse Hagi'nin yanına yaklaşamaz. Hagi; Maradona, Cruyf sınıfında bir oyuncudur.Sadece pas seviyesine yorum yapıyorum bak.. yazdığımı okuyormusun showmen..
En iyi Brezilyali desen anlardim da hocam Sneijder'i, Selcuk'u gittin bildig8n cope attin yaw.Alexten sonra lige gelmis en iyi dursn top kullanan adam. Muthis orta yapoyo. Mertens hirnosu oyuna girdiği gibi butun duran toplari aldi yine delirtti bizi. Gedson’u donunda salladi bugun. Boyle devam aslanim benim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdülkerim in Elfborg maçındaki golu ve Osimhenin ilk maçında kafayla dokunduğu Abdülkerim in son dokunduğu iki golü unutmamak gerekir.Suana kadar 6 asisti ve 2 de şansız şekilde asistinin gittiği gol var.Normal şartlarda 8 asiste şimdiden ulaşmıştı toplamda.9 maç 5 asist. Bu ortalama ile 15-20 asist arası yapması lazım. İçeride Sanchez, Osimhen, Icardi ve Abdülkerim varken çok gol atacağız böyle. Elfborg maçında da sanırım Abdülkerim gok pozisyonunda Sara veri pası.
bi zahmet yazmaDuran topları çok iyi kullanıyor ki bir zahmet kullansın 18 milyon saydık arkadaşa
Fb maçında daha çok beğenmiştim bence o maçta kesinlikle daha iyiydi
bi zahmet yazma
50 milyon Euro da versek transferlerin hiçbir zaman garantisi olmaz.Duran topları çok iyi kullanıyor ki bir zahmet kullansın 18 milyon saydık arkadaşa
Fb maçında daha çok beğenmiştim bence o maçta kesinlikle daha iyiydi
CusunuzHagiden iyi
50 milyon Euro da versek transferlerin hiçbir zaman garantisi olmaz.