#8 Gabriel Sara

Mertens yerine oynamali. Yaşlı adam iyi bile olsa kopuk kopuk katkı veriyor. Malesef mertens artık kesilmeli gençleşmeli takım.

Ben beğendim. Takımdaki genel durağanlık gitti Demirbay çıkınca. Topu verince olduğu yerde beklemiyor adam. Torreira da böyle. Oraya hareketlilik gelecek. Ama geçiş savunması konusunda hiç emin değilim. İlk adımı yavaş geldi bana.
aynen öyle

ilk izlenim iyi - pası verince hareketleniyor sabit kalmıyor - alanını kontrol ediyor - kornerde yayda kalıyor

geriye düştüğün stresli vasat maçta bence iyiydi

Beğendim veya beğenmedim diyecek bi durum yok henüz. Az süre aldı, uyum için birkaç maç lazım

Sakin olun daha adam evine koltuk alamamistir. 1 ay icinde ciddi katki vermeye baslar.

2.yariyi izlemedim ama zorlama guzelleniyorsa biz senaryoyu daha önce cok izledik..
Gerçi morutan ve cicaldaunun ilk kasımpaşa maçını hatırlıyorum özellikle morutan'i Rumen Messi sanmıştım : d
Morutan’ın o maçı kadar top oynasa kral derdi herkes

Hiç bir şey yapmadı, sistem oyuncusu gibi duruyor

2.yariyi izlemedim ama zorlama guzelleniyorsa biz senaryoyu daha önce cok izledik..
Gerçi morutan ve cicaldaunun ilk kasımpaşa maçını hatırlıyorum özellikle morutan'i Rumen Messi sanmıştım : d
Millet talisca,sneijder gibi efektif birşey bekliyordu ama öyle bir topçu olmadığı belli sanki

Topa dokunuşu ve oyunu açması kalite kokuyordu 3 gün önce ülkeye gelmiş takımla yeni tanısan adamı bu derece eleştirmek çok yanlış...

Tutar tutmaz bilmiyom ama aldığı ücretin altında ezileceği belli. İlk izlenimim hoş değil

Geri
Üst Alt