Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.789
- 94.869
- 4.978
Hiçcevabını ver dostum
destekledıgı oyuncular ne oynamıs
Zaha yı Ziyek i kuyruğuna teneke bağlayıp yollamaya uğraşıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçcevabını ver dostum
destekledıgı oyuncular ne oynamıs
tmmHerhangi bir yorum yapmam.yeni takim yeni ülke
Eleştirmek için erken de 20 milyonluk oyuncuya göre anormal kötü first touch ı var gibi gözlemledim, bu maç özelinde kalır umarım.
aynen öyleBen beğendim. Takımdaki genel durağanlık gitti Demirbay çıkınca. Topu verince olduğu yerde beklemiyor adam. Torreira da böyle. Oraya hareketlilik gelecek. Ama geçiş savunması konusunda hiç emin değilim. İlk adımı yavaş geldi bana.
kendini gösteriyor çünkü - boş ileri gidip 3 kişinin arasıda beklemiyor.Adam girdikten 15 dk sonra Kerem'den daha çok topla buluştu.
Lan ne iki yuzlu adamsin ya.Hiç
Zaha yı Ziyek i kuyruğuna teneke bağlayıp yollamaya uğraşıyoruz
Fitili Icardi yaktıLan ne iki yuzlu adamsin ya.
Begenmedigin batshuayi ardimizi kurtardi bugun. (Et transferidir)
Morutan’ın o maçı kadar top oynasa kral derdi herkes2.yariyi izlemedim ama zorlama guzelleniyorsa biz senaryoyu daha önce cok izledik..
Gerçi morutan ve cicaldaunun ilk kasımpaşa maçını hatırlıyorum özellikle morutan'i Rumen Messi sanmıştım : d
Millet talisca,sneijder gibi efektif birşey bekliyordu ama öyle bir topçu olmadığı belli sanki2.yariyi izlemedim ama zorlama guzelleniyorsa biz senaryoyu daha önce cok izledik..
Gerçi morutan ve cicaldaunun ilk kasımpaşa maçını hatırlıyorum özellikle morutan'i Rumen Messi sanmıştım : d