#8 Gabriel Sara

beklentiye girmeyelim.. beklentileri düşürelimciler daha iyi bilir.. bir maçta peşin hüküm verilmez ancak bu kadar para harcayıp sıradan bir başlangıç yapması çok da aman aman değilim havası vermesi kötü oldu.. umalım ki alınan bu büyük riskin sonucu iyi olsun ben tercih etmezdim bu paralara..

Okan Buruk: "Gabriel Sara fiziksel olarak hazır değil. Zamanla onu hazırlayıp takıma monte etmeye çalışacağız."

Wtf

pasla geçecekmişiz hazır olunca, hoca ne istediğini gerçekten bilmiyor. En güzeli bu sezon takip etmemek gibi duruyor

baros'un ilk maçını hatırlıyorum daha dün gibi. "bu ne lan" derdiniz.

kendisine 5 maç süre verelim. kolay değil, dursun'un takımında oynuyor.

ancak her halukarda 20+ bons altında ezilecek gibi.
Verdigin ornek o kadar utopik ki :D

Baros denen herif kendini Liverpool'da kanitlamis bir oyuncuydu. International footballer olarak cok tecrubeliydi. Olaya oyle bakarsak kimseyi begendiremeyiz sizlere. Her oyuncuyu ayri degerlendirmek lazim.

Soru : Medya ve spor yorumcularina göre net bir pozisyonu yok Saranin.

Peki Okan hoca neden net 8 olmayan bir oyuncuyu aldırdı?

Cevap : Bence oyuncunun gole yakın olması ve birçok poziyonda oynaması oyuncu seçiminde belirliyici olmustur.

Hoca herkesin gördüğünü mutlaka görmüştür.

Verdigin ornek o kadar utopik ki :D

Baros denen herif kendini Liverpool'da kanitlamis bir oyuncuydu. International footballer olarak cok tecrubeliydi. Olaya oyle bakarsak kimseyi begendiremeyiz sizlere. Her oyuncuyu ayri degerlendirmek lazim.
ne demek istediğimi 1 milimetre bile anlamamışsın üstat. böyle yazdığım için kusura bakma. bir daha oku, bir daha. bir de "siz" falan diyip ötekileştirmişsin. siz, biz kim yahu?

Şimdiden söyleyeyim de sonra 2 gol atınca Köhn gibi yanıltabilir. Mevcut sistemde Torreira yanındaki oyuncu değil, bu çocuğu orada harcarız, çocuk üçlü orta sahada oynamalı. Mertens bölgesi için de uygun değil gibi.

ne demek istediğimi 1 milimetre bile anlamamışsın üstat. böyle yazdığım için kusura bakma. bir daha oku, bir daha. bir de "siz" falan diyip ötekileştirmişsin. siz, biz kim yahu?
Baros ilk macinda kendi kumasini belli etti demisin bunun baska bir anlami cikmiyor o mesajindan bende onu dedim??

siz > bu sekilde olaya bakanlar olarak vurguladim.

baroş gibi, kendini ispatlamış, muhteşem olduğu bilinen üst düzey bir oyuncunun bile gs'daki ilk maçı (yanılmıyorsam bellinzona maçı idi), aynı sara gibi vasat idi. (gol atmış olabilir ama kötü oynamıştı net hatırlıyorum).

şimdiki taraftar olsa, o maçta baroş'u da, aynı bu maçtaki sara gibi itin bir tarafına sokardı. ancak baros muhteşem bir topçuydu ve bunu biliyorduk.

aslında ben sara'yı savundum burada, savunmaktan ziyade, kendisine süre verilmesi gerektiğini söylemek istedim.

ancak ne olursa olsun 20+ bonservisin altında kalacak gibi hissediyorum (burası sadece hissiyat.)

@Alper Altun

baroş gibi, kendini ispatlamış, muhteşem olduğu bilinen üst düzey bir oyuncunun bile gs'daki ilk maçı (yanılmıyorsam bellinzona maçı idi), aynı sara gibi vasat idi.

şimdiki taraftar olsa, o maçta baroş'u da, aynı bu maçtaki sara gibi itin bir tarafına sokardı. ancak baros muhteşem bir topçuydu ve bunu biliyorduk.

aslında ben sara'yı savundum burada, savunmaktan ziyade, kendisine süre verilmesi gerektiğini söyledim.

ancak ne olursa olsun 20+ bonservisin altında kalacak gibi hissediyorum (burası sadece hissiyat.)

@Alper Altun
Simdi daha aciklayici oldu, 'bu ne lan' derken daha pozitif bir yaklasim olarak algilanir genelde ama tersini soyledigini simdi anladim.

Ben o maci hatirliyorum oyle kotu bir ani hatirlamiyorum sahsen.

adam 11 başlasa kıyaslamaları ve eleştirileri anlayabilirdim ama hoca tarafından sanki 40 yıldır yedekten geliyomuş gibi kaosun içine atıldı. maçın 1. dakikasında bile organizasyonumuz sorgulanırken içerde golü yeni yemiş galatasaray'ın içine yekten atılmak zaten bambaşka kabus. o sırada oyuncu karakter olarak melo filan gibi büyük lider değilse çok iyi performans beklemek de hayalcilik olur. ha savunmada daha çok iş yapabilirdi onu anlarım da hücumda bundan fazlası beklenemezdi o keşmekeşte.

Oyunu hızlandırmaya çalıştı ortada ikili kalınca biraz daha geriye çekilerek oynadı haliyle iyi de alan kapattı. Pas alış verişi ve oyun kurulumuna katkısı hatta oyunu hızlandırmasını göreceğiz bence. Bir de ilk 11'de oynadığında kreatifliğini de oynadıkça ve alıştıkça göreceğiz. Hoca Torreira'yı geride tutup Sara'yı öne prese göndermesi daha doğru olur gibi geliyor bana.

Millet talisca,sneijder gibi efektif birşey bekliyordu ama öyle bir topçu olmadığı belli sanki

30 milyon Euro'luk 2 zar attik düşeş grlmesini bekliyoruz..Şu paralara daha garanti adamlar alamamak gerçekten büyük ahmaklık.. tarihi transfer yapıyorsun adam 25 yaşında championshipte oynuyor

Teknik bir 10 numara, 8 numara oynasa da bizde zor

Geri
Üst Alt