#8 Gabriel Sara

acilen 10 numara oynaması gerekiyor. türkiye liginde skor yapan adamı 8 oynatmak saçmalık zaten. ince işleri olduğu belli

geriye zebellah gibi alan kaplayan bir 6 numara almalıyız hemen. torreira da merkezde olur

Verdigin ornek o kadar utopik ki :D

Baros denen herif kendini Liverpool'da kanitlamis bir oyuncuydu. International footballer olarak cok tecrubeliydi. Olaya oyle bakarsak kimseyi begendiremeyiz sizlere. Her oyuncuyu ayri degerlendirmek lazim.
İtirazımız 20 milyon bayılmak eğer o kadar para veriyorsak ilk maç tadı damağımızda kalmalıydı.

Ellerinde 20 milyon parayla hıyar gibi kapı kapı gezip durdular. Herkesten ret yiyince 15. alternatif olan 2. lig topçusunu alabildiler ancak. Tarihin en büyük rezilliği olmaya aday. 18-19 yaşında wonderkid olsa anlayacağım da 25 yaşında championship’ten yukarısını görmemiş adam almak nedir yav. Düşmanın bile yapmaz bu kötülüğü.
Biz almasak muhtemelen 3. sezonunu da geçirecekti Championship’te.

al verci bu çocuk onun için olmaz boşuna ümitlenmeyin!

dribling filan bekledim
extra pas bekledim
çalım bekledim

üçüde yoktu

sahada nerede duracağını bilememesini ilk maçına bağlıyorum şimdilik

ama iyi bir 8 numara üstde sıraladığım üç şeyide yapmıyorsa tırrrrrt

Gabriel Sara. Siftah yapıldı. Çok iyiydi bence özellikle topların hepsini dikine kullanmaya çalışması çok hoşuma gitti. Zamanla ritmini bulacaktır takımada alışınca. Beklentimiz çok, artık sürekli ilk 11 oynaması gerekiyor. Yeni 8 numaramız FB_IMG_1723237230047.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetenekleri ile ilgili negatif bir yorumum yok hala da gayet ümitliyim ama bu kadar kahraman olabileceği bir maç ortamı varken hiç riske girmemesi düşündürücü. Oyuna ilk girdiği dakikalarda epey aktifti ama ondan sonra uzunca bir süre topa değmedi bile tabii bunda erken ortalar yapmamızın da etkisi var.

İlk izlenimlerim
Pozitif: Pozisyon bilgisi var, ayağı fena değil, topu ileri oynuyor, kaleye gördümü vuruyor.
Negatif: güçsüz ve hız olarak stabil geldi bana. Biraz da oyun içinde kayboldu.
Alışma süreci, ilk maç vb derken fena değildi. Yıldız olmaz ama görev adamı havası aldım. İki maç daha oynasın kafamızda iyice oturturuz.

al verci bu çocuk onun için olmaz boşuna ümitlenmeyin!

dribling filan bekledim
extra pas bekledim
çalım bekledim

üçüde yoktu

sahada nerede duracağını bilememesini ilk maçına bağlıyorum şimdilik

ama iyi bir 8 numara üstde sıraladığım üç şeyide yapmıyorsa tırrrrrt
Bonservisine şuana kadar 38m harcanmış. Keşke Norwich ve GS senden destek alsaydı üstat 25dk yetmiş analiz etmeye

Bonservisine şuana kadar 38m harcanmış. Keşke Norwich ve GS senden destek alsaydı üstat 25dk yetmiş analiz etmeye

bu yönetimden onuda beklerim!
frede 15 milyon verdiler 9,7 gösterdiler aynı olay
ben hala inanmıyorum bu yönetimin sadece 18 verdiğine hiçbirşeyine inanmıyorum
isteyen istediğine inansın
beni ırgalamaz

ayriyeten 25 dakikada biz ne kumaşlar gördük
hele böyle kağıt helva bir rakibe karşı hiçbirşey gösterememesi beni hayal kırıklığına uğrattı diyemeyeceğim
bu yönetim ve hoca ne ki aldıkları topçuda ne olsun!

tek olumlu olayı dikine oynaması (yinede bir extra pas yoktu) ama yetmez demirbayda genel olarak dikine oynuyor

bize driblingci çalımcı extracı adam lazımdı 8 numaraya torreira ile birlikte arkalarınada Baba bir tüm açıkları kapatan 6

bu ortasahayla CLde içimizden geçerler yine

Geri
Üst Alt