#8 Gabriel Sara

Her maç 3’lü oynamazsın. Bu maç gereksizdi mesela. Ama zorluk düzeyi yüksek veya fizikli takımlara 3’lü olmalı. Şu haliyle bile Mertens Ziyech kadar kanat oynar ayrıca :)
Haklısın ama bende önceliğimiz hala Melo tarzı oyuncu şart "baskılı oyunlara karşı.Eger alamaz isek Torreira demirbay önlerinde Sara yada Mertens başka alternatif maalesef yok.Baskili maçlarda Mertens nerede oynarsa oynasın yok hükmünde.Hocam nasıl kullanacak kararlarını bekleyip göreceğiz.

Dün izlediğim adam Okan hocanın pres oyununu yükseltici değil kırıcı olur. Eğer mevcut sistemde ısrar edilirse “buna mı 18 verdik” goygoyları 3 maça başlar.

Müthiş tempolu bir oyuncu da değil. Agresif değil, markaj nedir bilmiyot, tackle yetersiz. Bu adam Torreira yanında 3-4 maç oynasın Dayı bundan iyi, Berkan oynasın denir.

Ya 3’ü orta sahaya geçip Kerem-Torreira-Sara falan yapmalıyız ya da bir 6-8 karışımı alıp bu adamı öne atmalıyız.
Okan hoca torreira sara yapar herkes saraya söver.
Yüzde 95 imiz akıl mantık izan Galatasarayın teknik güçlü bir 6 numaraya ihtiyacı var diyor hoca oralı bile değil.
Çok sevdiğim okan hocamın tek takıntısı bu taktik dizilişi.
Mertens gitseydi keşke belki denerdi 3 lü orta saha.

Bu hikayede yanan Torreira olacak gibi. Adam gün yüzü göremeden ayrılacak bizden yahu.

10 numara oynar diyordum da oynayamaz daha doğrusu Mertens’in yaptığı işleri yapamaz. Öyle bir tekniği yok, ofansif 8 olabilir.

Bu adamdan verim almanın tek yolu üçlü orta saha, diğer türlü anca dünkü gibi kapanan maçlarda 8 oynayabilir, geri koşma özelliği zaten hiç görmedim.

Bir de Lucas’ı öne atıp bunu geride bekleteceksek hiç almasaydık, sıktı şu saçma sapan taktikler.

Eleştirme sebebim de bu, 18 m euro bonservis verdiğin adam Türkiye’de bireysel olarak fark yaratmak zorunda, bunu göremediğimiz her an skandal olarak anılacak o yüzden en azından doğru kullanalım.

10 numara oynar diyordum da oynayamaz daha doğrusu Mertens’in yaptığı işleri yapamaz. Öyle bir tekniği yok, ofansif 8 olabilir.

Bu adamdan verim almanın tek yolu üçlü orta saha, diğer türlü anca dünkü gibi kapanan maçlarda 8 oynayabilir, geri koşma özelliği zaten hiç görmedim.

Bir de Lucas’ı öne atıp bunu geride bekleteceksek hiç almasaydık, sıktı şu saçma sapan taktikler.

Eleştirme sebebim de bu, 18 m euro bonservis verdiğin adam Türkiye’de bireysel olarak fark yaratmak zorunda, bunu göremediğimiz her an skandal olarak anılacak o yüzden en azından doğru kullanalım.
Oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok dünden de bağımsız konuşuyorum beni en çok tedirgin eden kaçak oynaması olur. Top istemekten çekinen, kendini boşluklara atmayan bir topçu çıkmaz inş

18 18 18 18

Tamam bu adama 18m euro verdik ama bu adam kötü oynasa dahi sakatlanmazsa bile 10m euroya alıcısı çıkar

Üstad 30-35 dk oyunla adam değerlendiremeyiz ama sert elestirilerin de yanlis oldugunu düsünüyorum

Dün girdikten sonra özelikle ilk 10-15 dakika full dikine oynadı, bayagi bi hareketliydi bence, gayet de olumluydu

Ama kesinlikle 3’lü orta sahada daha verimli olur

Torreira’nin yanina kalburüstü bir orta saha şart, taşları tamamlamadan sara’dan optimal verim almak zor

İlk izlenimim güçlü ve top almak zor.. Teknik kapasitesi yüksek.. Çok asist yapıp gol atar gibime geliyor.. Baskıyı sallamıyor ve inadına ileri oynuyor.. Ziyech'e yakın oynarsa içeriye kestiği toplarla büyük iş yapar Sara - Ziyech ikilisi..

Valla bu adamın kumaşı farklı.. Bırakın bizde fayda olur mu diye düşünmeyi.. Bizde tutmazlar bunu.. Sadece tek bir sıkıntısı var o da takım arkadaşlarını tanıması..

Okan'da biraz buna göre bir sistem kurarsa çok verim alırız bu arkadaştan..

Geri
Üst Alt