- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
6 yıldır profesyonel scoutluk yaptım
bundan futbolcu değil topçu olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her maç 3’lü oynamazsın. Bu maç gereksizdi mesela. Ama zorluk düzeyi yüksek veya fizikli takımlara 3’lü olmalı. Şu haliyle bile Mertens Ziyech kadar kanat oynar ayrıca3 li ortasahaya gecersin ki gecmeliyizde de Mertens i ne yapacaksın?
Şu bir6 yıldır profesyonel scoutluk yaptım
Sara yi özel korumam altına alıyorum belli bir süre
Haklısın ama bende önceliğimiz hala Melo tarzı oyuncu şart "baskılı oyunlara karşı.Eger alamaz isek Torreira demirbay önlerinde Sara yada Mertens başka alternatif maalesef yok.Baskili maçlarda Mertens nerede oynarsa oynasın yok hükmünde.Hocam nasıl kullanacak kararlarını bekleyip göreceğiz.Her maç 3’lü oynamazsın. Bu maç gereksizdi mesela. Ama zorluk düzeyi yüksek veya fizikli takımlara 3’lü olmalı. Şu haliyle bile Mertens Ziyech kadar kanat oynar ayrıca![]()
Okan hoca torreira sara yapar herkes saraya söver.Dün izlediğim adam Okan hocanın pres oyununu yükseltici değil kırıcı olur. Eğer mevcut sistemde ısrar edilirse “buna mı 18 verdik” goygoyları 3 maça başlar.
Müthiş tempolu bir oyuncu da değil. Agresif değil, markaj nedir bilmiyot, tackle yetersiz. Bu adam Torreira yanında 3-4 maç oynasın Dayı bundan iyi, Berkan oynasın denir.
Ya 3’ü orta sahaya geçip Kerem-Torreira-Sara falan yapmalıyız ya da bir 6-8 karışımı alıp bu adamı öne atmalıyız.
ben, feramuzun scavtlığına güvenirim arkadaş6 yıldır profesyonel scoutluk yaptım
Oyuncu hakkında hiçbir fikrim yok dünden de bağımsız konuşuyorum beni en çok tedirgin eden kaçak oynaması olur. Top istemekten çekinen, kendini boşluklara atmayan bir topçu çıkmaz inş10 numara oynar diyordum da oynayamaz daha doğrusu Mertens’in yaptığı işleri yapamaz. Öyle bir tekniği yok, ofansif 8 olabilir.
Bu adamdan verim almanın tek yolu üçlü orta saha, diğer türlü anca dünkü gibi kapanan maçlarda 8 oynayabilir, geri koşma özelliği zaten hiç görmedim.
Bir de Lucas’ı öne atıp bunu geride bekleteceksek hiç almasaydık, sıktı şu saçma sapan taktikler.
Eleştirme sebebim de bu, 18 m euro bonservis verdiğin adam Türkiye’de bireysel olarak fark yaratmak zorunda, bunu göremediğimiz her an skandal olarak anılacak o yüzden en azından doğru kullanalım.
Üstad 30-35 dk oyunla adam değerlendiremeyiz ama sert elestirilerin de yanlis oldugunu düsünüyorum@Emre Zeytinli
Sara yorumun?