#8 Gabriel Sara

Peki. 20 milyon euro verdiğin adam sana bjk maçını çözer diyebiliyor musun?

Fiyat performans açısından kötü.
ilkini çözdü

saçma sapan postlarına son vermeni öneririm

totemse de boş word dosyasına yazabilirsin, her konuda bu zırvaları okumak zorunda değiliz

Bu adam ile alakalı garipsediğim bir konu var gelmeden öncede videolarında izlemiştim herif mermi gibi şut atıyordu, bizde çok soft görünüyor gözüme sanki tarzı değişmiş gibi geliyor. Duran top konusunda softluğu çok işe yarıyor ama kale karşısında ki frikikte mesala vurduğu toptan hiç bir sonuç çıkmayacağını biliyorsun. Ya da cezalanı dışından çektiği şutlardan falan garip bir çar sara.

Hatasiz top oynadi. Nerenizle izliyorsunuz maclari? Arayis farkli mi yoksa?

Alanya maçında hepsi vardı çok mu iyi oynamıştı o maçta ? Gayet akıcı oynadı kimse uçtu kaçtı demiyor. Çok beğendiğiniz Lemina bu takımda oynayamaz, bu adam oynar. Yeterli sanki
Arada 30 milyon euro fark var maliyette.

25 yaşında Lemina Juventus’ta oynuyordu ikisinin de stil olarak alakaları yok birbirlerinin ikamesi değiller yani.

Alanya maçında ne vardı onda da kötüydü

25 bonservis 3 küsür maaş vericem bonusla ve Antalya maçında yanına pas attı diye övücem yapma ya.

Lemina bu takımda oynayamazmış hadi ya, Avrupa’da herkesin tokatladığı, kıytırık lig dışında hiç bir yerde maç kazanamayan takım mı Lemina’nın oynayamayacağı takım, lol.

Arada 30 milyon euro fark var maliyette.

25 yaşında Lemina Juventus’ta oynuyordu ikisinin de stil olarak alakaları yok birbirlerinin ikamesi değiller yani.

Alanya maçında ne vardı onda da kötüydü

25 bonservis 3 küsür maaş vericem bonusla ve Antalya maçında yanına pas attı diye övücem yapma ya.

Lemina bu takımda oynayamazmış hadi ya, Avrupa’da herkesin tokatladığı, kıytırık lig dışında hiç bir yerde maç kazanamayan takım mı Lemina’nın oynayamayacağı takım, lol.
Alanya maçında kötüydü işte, kilit pas atmıştı, iyi şutuda vardı ama kötüydü bugün değildi. Hat kıran ya da progressive çok pası var, yan pas görmedim.

30 yaşındaki Lemina agır bir oyuncu. Biz wolves değiliz, ben kendisini beğenirim aslında büyük maçlarda koy oynasın ama tüm sezon ortasahayı teslim edeceğin bir profil hiç bir zaman olmadı. Juve'nin de önemli bir oyuncusu hiç bir zaman olmadı.

Galatasarayın ortasahası ne 18 milyonluk ama 2 gol atan biri olmalı ya da 2,5 milyonluk ya tutarsa transferi olmalı. Sara'nın 2 gol konusunda kendini toplaması lazım, onun dışında bonservisine yakın bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

Alanya maçında kötüydü işte, kilit pas atmıştı, iyi şutuda vardı ama kötüydü bugün değildi. Hat kıran ya da progressive çok pası var, yan pas görmedim.

30 yaşındaki Lemina agır bir oyuncu. Biz wolves değiliz, ben kendisini beğenirim aslında büyük maçlarda koy oynasın ama tüm sezon ortasahayı teslim edeceğin bir profil hiç bir zaman olmadı. Juve'nin de önemli bir oyuncusu hiç bir zaman olmadı.

Galatasarayın ortasahası ne 18 milyonluk ama 2 gol atan biri olmalı ya da 2,5 milyonluk ya tutarsa transferi olmalı. Sara'nın 2 gol konusunda kendini toplaması lazım, onun dışında bonservisine yakın bir oyuncu olduğunu düşünüyorum
Sara şu anki boktan Juve’nin herhangi bir oyuncusu olsun da bakarız en iyi oyuncusu olmasına. Pogba vardı o gün Juve’de, Demirbay değil.

Ligdeki 3-5 asisti dışında hiç bir katkısı olmayan bir herf aynen 18+5=23 milyon euroluk adam tam.

Aynı yaşta olsalar da oyuncu kalitesi olarak Lemina’nın sol billuru olamaz Sara.

32 yaşına gelmiş neredeyse sıfır maliyetle alıp sayesinde Rize maçını alıp Fener’e yenilmekten kurtulduğun adama Sara’yı övmek için bok atıp sonra da gelip iyi niyetliymiş gibi anlatma kendini.

Lemina gelmese şu an Fenerin gerisine düşmüştük o iki maç yüzünden, Sara sıçarken o topladı orta sahayı. Sara da alsın şimdi Tjk ile fener maçını da tebrik edelim, o maçlarda da sıçarsa gelip burada Lemina’ya bok atmaya devam edersin gerçi.

Bu maçta da kilit pası var, eşşeği bağlasan bu kadar top kullanıp kilit pas atar, pozisyona sokan pası yok dedim. Neyse zaten Lemina üzerinden Sara savunup niyetini belli ettin, ne alakaysa. Daha da alıntılama beni muhattap olmak istemiyorum.

Sara şu anki boktan Juve’nin herhangi bir oyuncusu olsun da bakarız en iyi oyuncusu olmasına. Pogba vardı o gün Juve’de, Demirbay değil.

Ligdeki 3-5 asisti dışında hiç bir katkısı olmayan bir herf aynen 18+5=23 milyon euroluk adam tam.

Aynı yaşta olsalar da oyuncu kalitesi olarak Lemina’nın sol billuru olamaz Sara.

32 yaşına gelmiş neredeyse sıfır maliyetle alıp sayesinde Rize maçını alıp Fener’e yenilmekten kurtulduğun adama Sara’yı övmek için bok atıp sonra da gelip iyi niyetliymiş gibi anlatma kendini.

Lemina gelmese şu an Fenerin gerisine düşmüştük o iki maç yüzünden, Sara sıçarken o topladı orta sahayı. Sara da alsın şimdi Tjk ile fener maçını da tebrik edelim, o maçlarda da sıçarsa gelip burada Lemina’ya bok atmaya devam edersin gerçi.

Bu maçta da kilit pası var, eşşeği bağlasan bu kadar top kullanıp kilit pas atar, pozisyona sokan pası yok dedim. Neyse zaten Lemina üzerinden Sara savunup niyetini belli ettin, ne alakaysa. Daha da alıntılama beni muhattap olmak istemiyorum.
Bam teline basmısım heralde leminayla

Bir daha uyarmıcam, alıntılama.

Lemina ile Sara kıyaslanmaz, Sara’ya Lemina yerine oynuyor diye laf attığımı ima ettin diye adam yerine koydum, açıkladım, rahatsız oldun herhalde.

Lemina’nın oynamaması çok umrumda olsa Torr yerine oynasın derdim, Avrupa’daki boktan takımlara üstünlük sağlayamayan topçuları da Antalya’yı yendik diye övecek değilim ki bugün övülecek adamlar da Davinson, Barış, Osimhen, senin gibi Sara diloları da işte sağa sola top attı diye onu över bir de.

Neyse, yeterince net olmuştur.

çok para verdik de en azından oynatıyoz herifi. 10 milyon verip hocamızın muavinliği layık gördüğü topçular da var takımımızda.. aza kanaati öğretti canım hocam, ne öyle herkesten maksimum performans filan öyle niyetimiz olsa real'i tutmamız öğütlenmişti zaten.

Toros bizde o kadar post atıyoruz şeyine takmıyorsun.

ben senin gibi bir üye olduğunu bile yeni öğreniyorum. Bana alıntı atarsan futbol bilgim ile seninle sonsuza kadar kapışırım. post atmaya kim son verirse o kaybetmiş sayılır?

Toros bizde o kadar post atıyoruz şeyine takmıyorsun.

ben senin gibi bir üye olduğunu bile yeni öğreniyorum. Bana alıntı atarsan futbol bilgim ile seninle sonsuza kadar kapışırım. post atmaya kim son verirse o kaybetmiş sayılır?
Teşekkürler Doruk, sevmişim bu oyuncuyu herhalde tartışılabilir bir durumdayken son zamanlarda biraz fazla belki gereksiz yazdım. Uzaktan takip etmek daha güzel, iyi forumlar herkese

Sara brezilyalı değilde sanki balkan topçusu gibi.

çalım yok, şut yok ve estetik hareketlerden yoksun. duran toplardan 3-5 asist yapmamış olsa kerem demirbay standartlarında birşey

bi halt oynadığı yok yaw

antalya takım falan değil, boş alan buldu biraz sadece. karşımızda AZ fln olsa gene os'yi domine edip 5 tane çakıp giderlerdi
Aklın yolu bir.Şunu gören bir elin parmaklarını geçmez.
Belkide Galatasaraya yönetici olarak özellikle kadro planlaması ve transfer anlamında o bir elin parmakları kadar gerçekleri gören işi bilen adamları denk getiremediğimi için transfer rezillikler yaşanıyor.

Geri
Üst Alt