#8 Gabriel Sara

Gebermiş ya bi adam bu kadar düşüş yaşar mı her maç 50 tane top kaybı yapıyor ayakta duramıyor

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

20 m euro ama bjk maçını alabilcek mi bize dediğimde wöwöwöwö diye bağıranlar alın size 20 m euroluk topçu.

Driplşng yok
Kilitpas yok
Şut yok.

İyi oyuncu ama pasif. Bizim gibi kaos takımlarda hızlı ve delici oyuncular daha ön plana çıkar.

Sene sonuna kadar yedek kalmalı, 2 aydır oynadığı vasat top bile yok, lemina torreira en azından top kapar mücadele eder.

Bu maçda nasıl oynadı hiçbir fikrim yok

Cok ciddiyim biz gecen sezon kerem demirbayla daha iyi futbol oynuyorduk

Bunu bir ara oyle sisirdiler oyle abarttilar ki 20 milyona ikinci ligden topcu mu alinir dedik diye sacmasapan linc yiyorduk

20 milyonluk kazık haline geldi malesef. Aylardır rezalet ötesi

Bu takımın oyuncusu olamazsın hatta senden bu ligde daha iyi futbolcular var ve 18 m. Eurodan da daha ucuzlar. Sende suç yok yönetim kere sizin ben….

20m euro buna vereceğine 3mye ozanı al dediğimizde dalga geçiliyordu. Simdi herkes parasini yaziyor. Gunaydin. Sisko da bu kadar oynardi oynamazsa da zararımız 17m daha az olurdu.

Rezalet ötesi bir durumda inanılır gibi değil.

Orta sahada iki üç kişi arasında fantezi hareketler deneyip top kaybetmesi beni benden alıyor haftalardır bu aynı şeyi minimum 1-2 defa yapıyor her maçta.

Hiçbir olumlu hareketi yok. Kazanılan topları da cömertçe rakibe veriyor.

Bir de ne övüldü Antalya maçında, orada bile rezaletken hem de. O kadar boşa harcadıkki parayı bomboş bir transfer olduğu kabullenilemiyor diğerleri yüzünden/

Geri
Üst Alt