#8 Gabriel Sara

ne olduysa kupa maçında sakatlandıktan sonra oldu ondan önce böyle konuşulduğunu hatırlamıyorum

saçdaşı baroni kadar top oynasa bile yeterdi ama o bile yok, tırt

ne olduysa kupa maçında sakatlandıktan sonra oldu ondan önce böyle konuşulduğunu hatırlamıyorum
Fizik kalitesi çok geriledi ve ağırlaştı ama durumu da pek takmıyor yani.

Herşeyi geçtim şut bile çekemiyor kaç tane net golü kaçırdı.

Bu da Yunus gibi sakatliktan sonra kötü döndü.

Sampiyon olalim da yeni sezonda tas gibi bir Sara bekliyorum.

Sivas maçında yerine Mertens başlasa.?

Akranları futsal oynayıp çalımcı olmuşken bu sanırım sadece orta, kafa , gol oynamış.

iyi orta açıyor mu? dünyanın en iyi orta açanı ama oyun içinde de birşeyler yapası lazım.

Futbolcular düşüş dönemine girebilir. Sezon başından beri oynadığımız rus ruleti oyununda en çok yıpranan oyuncu oldu. Yine de daha çok skor katkısı bekliyordum ama.

Son düzenleme:
Kötü, ne ofans da var ne defans da. Gerçi oynadığı pozisyon itibariyle şuan ofans yönü daha önemli ama...

Norwich videolarındaki adam kim şu izlediğimiz adam kim..?

Imkan dahilinde değil City işi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde maksimum 1 sene daha kalır zaten. Şampiyonlar liginde oynadıktan sonra boey gibi elimizde tutamayacağımız bir oyuncu

Eğer kar edecek bir teklif alacaksak vedalaşabilirim. Şuan sakat oynuyor diye fiziken düşük diyorlar ama inceleceği pozisyona geçerken daha da kalınlaştı akan oyunda Cicaldau vari takılmaya başladı. Buranın antrenman sistemi bozdu adamı.

Doksana doksana füze patlatan adam yaydan kaleye zor yetiştiriyorz

10 oynayacaksa biraz yırtık ve esnek takılması lazım. Ufak bir Portekiz ligi ya da İspanya macerası ona iyi gelebilirdi. City falan istemez geçin o işi

Geri
Üst Alt