#8 Gabriel Sara

Bence üzerine gitmek lazım. Eksikleri olsa bile kapatabilecek yaşta. Bizdeki ilk sezonu. Satıp 34+ yaşında topçu alacağımıza sabretmek gerek.

Astronomik bir teklif gelirse, o ayrı.

Bence üzerine gitmek lazım. Eksikleri olsa bile kapatabilecek yaşta. Bizdeki ilk sezonu. Satıp 34+ yaşında topçu alacağımıza sabretmek gerek.

Astronomik bir teklif gelirse, o ayrı.
4-5 milyona yedeğe alsaydık dediğin doğru olurdu ama 18 milyon verilen adamdan torreira sanchez osimhen gibi takımı taşımasını beklersin. Sabredilecek oyuncu yusuf demir veya 21 yaşındaki barış alper gibi gelişim çağındaki genç oyunculardır

Ts macında mutlaka oynamalı

sacma sapan iş yapılmamalı

Ben anlamiyorum hedef tahtasina neden kondu durup dururken ne istendi de veremedi hala skor skor diyip duuryonuz adam 10 noya gectikten sonra takim daha iyi oynmaya basladi ve daha direncli bi takim oldu seneye de 10 no da devam etmeli arkasinda 2 altiyla berabwr. Hayir illa sivasa karsi 2 gol 2 asistle falan mi oynamasi lazim takim akiyor iste

Bu maçı alacağız her türlü de sen bi maç alsan mı mesela artık, zamanı gelmedi mi

Symanzskiden bile kötü görünmeyi nasıl basariyorsun yav inanilmaz

Sakatlık sonrası tanıyamıyorum bu adamı ya duran top harici inanılmaz kötü durumda.

herife bir top geldi top kontrolü diye bişi yok teteden sonra bunu da brezilyalı diye çakmışlar bize böyle brezilyalı falan olmaz

Söylenen rakamlar doğruysa direk satalım derim bonservisi elinde yıldız on numara oyuncu alırız ne uğraşıyoruz bunla paramızda cebimizde kalır

Ya bi git bilader ya , yılda 2 fener maçı oynuyacan diye sıçtığın maç 40ı geçti

Geri
Üst Alt