- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
kes sesini recepzoruna mı gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kes sesini recepzoruna mı gitti
sana bi cesaret gelmiş!!kes sesini recep
Okan hocamızın transferi.GSCye kalsa Başak maçı öncesi Tony Kroos gibi oynuyordu
Çok iyi oynadığı iki maç var deplasmanda Fener ve Sivas maçları, o performansa başka hiç çıkamadı.
Long ball dışında da kalbur üstü bir yanı yok, şut var sandık o da yokmuş. Kısa pasları da iyi diyemeyiz.
Skor katkısında geçen seneki Demirbay’ı geçemedi ne olsun daha bir de Osimhen gibi bir canavarla oynadı
Tarihin en yüksek bonservisini üstüne 3.5 maaş verdiğimiz adam taraftara sahip çıksın, biz ona değil.beybisi benim verim ligdeydi. Ne güzel işte adamlar asist yapıyor duran toplar maç çözme de anahtar rol alabiliyor. Topçularımıza sahip çıkalım.
Sakatlıktan önce adam 40-50mlik oyuncu gibiydi o kupa maçındaki sakatlıktan sonra toparlayamadı. Önümüzdeki sene kalırsa asıl patlamasını yapacağını düşünüyorum 40m+ teklif gelmeyecekse asla satılmamalı.
Fizikte bir sıkıntı var hocam zaten onu diyoruz bizde. Yırtmak istese de yırtamıyor. Norwich te laps diye soktuğu goller var. Bir sıkıntı var çözülüp çözülmeyeceği kampta belli olur.Tarihin en yüksek bonservisini üstüne 3.5 maaş verdiğimiz adam taraftara sahip çıksın, biz ona değil.
Totalde yarı maliyetine gelen Torreira + Lemina kendini yırtarken bu sahada götünü kaldıramıyor.
10 maçtır 10 no oynuyor eşşeği bağlasan çarpar bir gol atardı
Mertens Avrupa’da yaptı daha çok daha önemli yani
Ligde de yarı süre alıp Sara ile eşit
Sakatlıktan döneli 3 ay oldu bence kendine bakmıyor.Fizikte bir sıkıntı var hocam zaten onu diyoruz bizde. Yırtmak istese de yırtamıyor. Norwich te laps diye soktuğu goller var. Bir sıkıntı var çözülüp çözülmeyeceği kampta belli olur.
Zaten ağırlaşmış adam niye ameliyat oluyor yavBenim de Sara ile ilgili tek ümidim yeni sezona 100% hazir olmasi. Kayseri macindan sonra Yunus’la beraber ameliyat olsun.
Fiziksel fiziksel ama öyle ama böyle. Borcu olsun 10 gol seneye atar. Teklif olursa gidebilir zaten ağıt yakacak olmaz. Geçen şu golünü gördüm bunu Sara mı atmış dedim.Sakatlıktan döneli 3 ay oldu bence kendine bakmıyor.
Yunus daha ağır sakatlık geçirdi mesela iyileşmeyi görüyorsun Sara öyle değil
Daha kötüsü rezalet şut çekiyor, bunu sakatlığa bağlayamam
Hiç atmasa 10 gol atmalıydı
Sorun kroos gibi oynamasi degil sorun deli gibi kosup ikili mücadelede olmasiydi. Dedigin o basak macindan sonra olmadi bidaha bunlar. Torreiranin yapmadigini yapiyordu orta sahayi toparliyordu ki o dönem torreira gercekten kötüydü.GSCye kalsa Başak maçı öncesi Tony Kroos gibi oynuyordu
Çok iyi oynadığı iki maç var deplasmanda Fener ve Sivas maçları, o performansa başka hiç çıkamadı.
Long ball dışında da kalbur üstü bir yanı yok, şut var sandık o da yokmuş. Kısa pasları da iyi diyemeyiz.
Skor katkısında geçen seneki Demirbay’ı geçemedi ne olsun daha bir de Osimhen gibi bir canavarla oynadı
Fiziksel fiziksel ama öyle ama böyle. Borcu olsun 10 gol seneye atar. Teklif olursa gidebilir zaten ağıt yakacak olmaz. Geçen şu golünü gördüm bunu Sara mı atmış dedim.
Bu da yanlış bir inanış, hiçbir defansif metrikte Torreira’dan üstün değil ki Sara daha geride oynuyor diye kızıyorduk Okan’a o dönemSorun kroos gibi oynamasi degil sorun deli gibi kosup ikili mücadelede olmasiydi. Dedigin o basak macindan sonra olmadi bidaha bunlar. Torreiranin yapmadigini yapiyordu orta sahayi toparliyordu ki o dönem torreira gercekten kötüydü.
Kosuyordu iste inkar edemeyiz. Sakatliktan beri kicini kaliramiyor.Bu da yanlış bir inanış, hiçbir defansif metrikte Torreira’dan üstün değil ki Sara daha geride oynuyor diye kızıyorduk Okan’a o dönem
Koşması yeterli değil işte bu maliyette bir oyuncu için.Kosuyordu iste inkar edemeyiz. Sakatliktan beri kicini kaliramiyor.
Son zamanlar sut atacak gücü olmuyor, sence okadarmi kötü. Bence degil. Norwich de öyle golleri varki zimba gibi vuruyordu topa. Artik ayakta duracak gücü yok. Önceki yazdigin bi konuya katiliyorum kendine bakmiyor ve calismiyor.Koşması yeterli değil işte bu maliyette bir oyuncu için.
En iyi yaptığı iş baskıyı kırıyordu topu aldığında, onu da yapamıyor hadi onda rolü değişti diye bir şey demiyorum ama alıp yerden bir ara pası bile atamıyor bayağıdır.
Neyse benim ümidim pek yok ligde iş yapmayan adamdan ŞLde hiçbirşey beklemiyorum.
Zaten geldiği gün bu adam ikinci devre 10 numaraya kayar demiştim, kaydı ama bu kadar skorda zayıf olmasını beklemezdim