Cengiz Kahraman
Aslan Üye
- 7 Aralık 2016
- 9.456
- 5.997
- 823
kesinlikle katılıyorum.Evet muhakkak tutan örnekleri vardır.Ama istisnalar kaideyi bozmaz.Demek ki dünyadaki tek akıllı biz değilmişiz onu anladık:d 26 yaşına kadar çok iyi bir adamı zaten eplden 50 kere kaparlardı muhtemelen.
İngiltere ikinci liginide abartmayalım.
Birde şu ilk geldiğinde süperdi şimdi nasıl bu kadar düşüşe geçti gibi yorumlar var.Bence hiçbir değişiklik yok.Yarın çıkar kayseriye karşı bir gol bir asistde yapabilir..O zaman düzeldi mi diyeceğiz..Sara bu..Mesela saraya teknik diyoruz.O zaman yunustaki ne oluyor.
Şunu kabul edelim 20 milyona çok daha iyi oyuncu alabilirdik.Ama bu oyuncudaki analizi yapmak için bizde olması gerekmiyor.Transferde çok ciddi fiyaskolara imza atan bir yönetim var.Buna Okan hocada dahil.Bence bu konu çok basit bir şekilde geçiştiriliyor.Taraftarı geçtim yorumcularda hiç bahsetmiyor bundan.
İstediğimz kadar şampiyon olalım.Sponsorluklar gelsin..Biz bu transferde bu kadar basit hatalar yaptıpımız müddetce kazanılan gelirler yazık olacak ve ekomoik olarak bir türlü düzlüğe çıkılmayacak.
Mesela yeni forma reklam geliri 10 milyon kazanacağız.Ama hemen hemen o miktara guesta gibi jelert gibi adamları alıyorsun.Para çöp oluyor.Yazık o paralara..
Peki bir aksiyon alınacak mı.Aynı adamlar mı yapacak transferi.Burada kesinlikle bir aksiyon alınmalı.Yoksa çok ciddi sıkıntı çekeriz.
Burada kimse para harcanmasın demiyor.20 milyon bir oyuncuyada verilebilir.Hatta tabiki hatalı transferde olacak.Onda sıkıntı yok.Ama bu kadar göz göre göre çok fazla karavana atılmaz.Bu kadar basit hatalar yapılmaz.