#8 Gabriel Sara

Demek ki dünyadaki tek akıllı biz değilmişiz onu anladık:d 26 yaşına kadar çok iyi bir adamı zaten eplden 50 kere kaparlardı muhtemelen.
kesinlikle katılıyorum.Evet muhakkak tutan örnekleri vardır.Ama istisnalar kaideyi bozmaz.
İngiltere ikinci liginide abartmayalım.

Birde şu ilk geldiğinde süperdi şimdi nasıl bu kadar düşüşe geçti gibi yorumlar var.Bence hiçbir değişiklik yok.Yarın çıkar kayseriye karşı bir gol bir asistde yapabilir..O zaman düzeldi mi diyeceğiz..Sara bu..Mesela saraya teknik diyoruz.O zaman yunustaki ne oluyor.
Şunu kabul edelim 20 milyona çok daha iyi oyuncu alabilirdik.Ama bu oyuncudaki analizi yapmak için bizde olması gerekmiyor.Transferde çok ciddi fiyaskolara imza atan bir yönetim var.Buna Okan hocada dahil.Bence bu konu çok basit bir şekilde geçiştiriliyor.Taraftarı geçtim yorumcularda hiç bahsetmiyor bundan.

İstediğimz kadar şampiyon olalım.Sponsorluklar gelsin..Biz bu transferde bu kadar basit hatalar yaptıpımız müddetce kazanılan gelirler yazık olacak ve ekomoik olarak bir türlü düzlüğe çıkılmayacak.
Mesela yeni forma reklam geliri 10 milyon kazanacağız.Ama hemen hemen o miktara guesta gibi jelert gibi adamları alıyorsun.Para çöp oluyor.Yazık o paralara..
Peki bir aksiyon alınacak mı.Aynı adamlar mı yapacak transferi.Burada kesinlikle bir aksiyon alınmalı.Yoksa çok ciddi sıkıntı çekeriz.

Burada kimse para harcanmasın demiyor.20 milyon bir oyuncuyada verilebilir.Hatta tabiki hatalı transferde olacak.Onda sıkıntı yok.Ama bu kadar göz göre göre çok fazla karavana atılmaz.Bu kadar basit hatalar yapılmaz.

Ben valla hala seviyorum bu adami

Sakatliktan beri siyah beyaz kadar negatif anlamda fark var maalesef ama taraftar yorumu gaziyla asla dusunmuyorum.

Boeyde bu ne yaaa cop lerden 30.m kazandirdi . Bu isler belli olmuyor.

Bi topcu diagne givi hovarda, falcao gibi sakat ve oahali, tarik camdal gibi tribun oyuncusu olmadigi surece genel anlamda gommeyi dogru bulmuyorum. Mac ici tepki haricinde konusuyorum tabi. (Ben iki mactir yunusu gomdum mesela mac ozelinde, ozellikle kupa macinin ikinci yarisi yapsitirdi kapagi. Eren elmali keza oyle)

"Yama" niteliginde transfer yerine tam ihtiyac transferleri olursa herkesin performansi artacaktir. Sara kornerden deparla kademe yapan adami mesela. Fener deplasmaninda iniestamsi havayi verdi.. ozelligi var, ama dususte. Bunu duzeltmek lazim.

Saraya gelene kadar daha cok yabanci isim var halledilmesi gereken acikcasi

Aldığımız fiyatı veren varsa yollamak lazım. Belki seneye çok iyi olabilir ama çok riskli. Kötü bir sezon geçirirse satmaya da satamazsın.

Bazi futbolcularin katkılarını onlar sahada olmayinca anlarsin. Sara tabi ki bir Alex bitiriciliginde, ya da Hagi tarzinda bir dominasyona sahip degil, olmayacak da. Ama bizim kadroda ise yariyor, inanilmaz fazla kosuyor ve topsuz oyunda gayet kaliteli. Bence fizik gucunde sorun oldugu icin ince paslari ve dogru sutlari atamiyor. Ama ortalari, topu yonlendirme, pozisyon alma ve genel topsuz oyun cok iyi. Ya seneye baska bir seviyeye donusmesini bekleyecegiz, ya da boyle yuvarlanip gidecek. Ama ben de seviyorum bu cocugu, sempatik, saygili, isini yapiyor..

herifi ne zaman savunsak daha beter bir oyunla karşımıza çıkıyor. Belhanda fanlığı bile bu denli zor değildi. Kampta görelim hemen vazgeçilecek adam değil. Yalnız kıytırık bir sakatlıkla nasıl bu kadar fiziken ve çabukluk yönünden zaaf gösterir hale gelebilir şaşırtıcı dahada 25 yaşında. Tamamen vücudu koordine edemediği için ligin ilk yarısındaki gibi etkili olamıyor.

herifi ne zaman savunsak daha beter bir oyunla karşımıza çıkıyor. Belhanda fanlığı bile bu denli zor değildi. Kampta görelim hemen vazgeçilecek adam değil. Yalnız kıytırık bir sakatlıkla nasıl bu kadar fiziken ve çabukluk yönünden zaaf gösterir hale gelebilir şaşırtıcı dahada 25 yaşında. Tamamen vücudu koordine edemediği için ligin ilk yarısındaki gibi etkili olamıyor.
Oyun şekli şu an oynadığımız oyuna uymuyor

İyiydi dediğimiz zamanlarda yunus solda oynuyodu onunla al ver yapabiliyodu, keza mertensle de paslaşabiliyodu,çift os dan biri olduğu için savunmadan topu da bu çıkartıyodu topla sürekli temas halindeydi

Şimdi savunmadan topu bu çıkarmıyo,lemina genellikle öne fazla çıkmadığı için onunla tam eküri olamıyo,yunus da sağa geçtiği için hep 1e1 oynuyor barış zati al ver yapabileceğin biri değil mertens de yedeğe çekildi oyun içi etkinliği çok düştü bu sebeple

Yazın gider büyük ihtimal

İyiydi dediğimiz zamanlarda yunus solda oynuyodu onunla al ver yapabiliyodu, keza mertensle de paslaşabiliyodu,çift os dan biri olduğu için savunmadan topu da bu çıkartıyodu topla sürekli temas halindeydi

Şimdi savunmadan topu bu çıkarmıyo,lemina genellikle öne fazla çıkmadığı için onunla tam eküri olamıyo,yunus da sağa geçtiği için hep 1e1 oynuyor barış zati al ver yapabileceğin biri değil mertens de yedeğe çekildi oyun içi etkinliği çok düştü bu sebeple

yok abi bunun sorunu fizik.

Lan hala mı ya

Bir sal futbolu sezon bitti

selefi sergio oliveira 30u devirdiğinde bize geldiğinde ilk sene oynadığı futbol ile bunu top diye oynar muhtemelen dehlenmeli rakama bakılmaksızın

GSCye kalsa Başak maçı öncesi Tony Kroos gibi oynuyordu

Çok iyi oynadığı iki maç var deplasmanda Fener ve Sivas maçları, o performansa başka hiç çıkamadı.

Long ball dışında da kalbur üstü bir yanı yok, şut var sandık o da yokmuş. Kısa pasları da iyi diyemeyiz.

Skor katkısında geçen seneki Demirbay’ı geçemedi ne olsun daha bir de Osimhen gibi bir canavarla oynadı

GSCye kalsa Başak maçı öncesi Tony Kroos gibi oynuyordu

Çok iyi oynadığı iki maç var deplasmanda Fener ve Sivas maçları, o performansa başka hiç çıkamadı.

Long ball dışında da kalbur üstü bir yanı yok, şut var sandık o da yokmuş. Kısa pasları da iyi diyemeyiz.

Skor katkısında geçen seneki Demirbay’ı geçemedi ne olsun daha bir de Osimhen gibi bir canavarla oynadı
bu sene üç tane asist makinası vardı sara, yunus ve mertens. Toplam 30 asist yaptı bu üçlü.

bu sene üç tane asist makinası vardı sara, yunus ve mertens. Toplam 30 asist yaptı bu üçlü.
Sara 8 asist yaptı, en övülen yanı onlar da genelde long ball

Yarı süre alan Mertens 16 asist yaptı

3te 2 süre alan Yunus 13 asist yaptı

Sara olmadan ikisi de 30 ediyor yani

Sara 8 asist yaptı, en övülen yanı onlar da genelde long ball

Yarı süre alan Mertens 16 asist yaptı

3te 2 süre alan Yunus 13 asist yaptı

Sara olmadan ikisi de 30 ediyor yani
beybisi benim verim ligdeydi. Ne güzel işte adamlar asist yapıyor duran toplar maç çözme de anahtar rol alabiliyor. Topçularımıza sahip çıkalım.

Geri
Üst Alt