#8 Gabriel Sara

Bitik olivieradan daha iyi değil, çok yavaş, ilk geldiği zaman ki sara ile şuan arasında uçurum var

Duran toptan gol bulmamızı sağlıyor ama onun dışında yok. Hele 10 numara mümkün değil.

İyi ki duran toplar var, yoksa neredeyse skor üretmemiş olacaktı. Ama bundan da kötüsü, oyun olarak baya geriledi, resmen çevikliği falan öldü herifin, ne yaptılar buna sakatlığında anlamadım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel olarak toparlamadı. Norwichteki halinden eser yok. Şut atamıyor, beli dönmüyor. Duran top olmasa çok eksi yazar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eksikleri hala devam ediyor, düzeleceğini de sanmıyorum artık.

Sara bir playmaker değil, baskı kırıcı orta saha, bu ne demek? Rakip baskı yaptığında seni oradan çıkarabiliyor ama hücumda takımı yönetemiyor. Üstüne çok ama çok ağır hala. Şut kalitesindeki düşüş de malum.

Bunlar neyse de pozitif ve iyi niyetli olmasını severim ama dünkü laubali tavırları sinir bozucuydu.

Biz bunu bu yaz niye satıp yerine birini almadık. 10a belki 15e championshipe satılırdı. Beklentisi ne Okanın bu adamdan, memnun mu yani.

yatışa geçen selçuk gibi geziyor sahada, sadece 10 no olarak değil sahanın her bölgesinde böyle.

Bırak avrupayı araplar maraplar kimse almaz bunu. Orta açacak diye bu 0.5 x speed arkadaş için kimse her maça 10 kisi çıkmayı göze almaz malesef.

Bırak avrupayı araplar maraplar kimse almaz bunu. Orta açacak diye bu 0.5 x speed arkadaş için kimse her maça 10 kisi çıkmayı göze almaz malesef.
Olacak diye demiyorum ama ingiltere calisma izni ya da oynamis oldugu icin varsa o kriter ona uydugu icin pazarlarsin oraya en en kotu senaryoda.

Bizim ofans oyunumuz yok, makina gibi olmasi lazim bazi seylerin. O duzelmedikce sane sara icardi bilmemnde surekli her mac 3 4 sayfa laf edilir dun oldugu gibi

Geri
Üst Alt