#8 Gabriel Sara

10 numarada olmuyor

8 numara oynamalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç şu adamı eleştirmeye alışkanlık haline getirmiş arkadaşlar… siz icardiyi alkışlamaya devam edin.
Dün tor ne yaptı bu adam ne yaptı, bu adam 10 oynamadı maçı nasıl izliyorsunuz. Adam geriden oyun kurulumu olsun arak hazırlama olsun top seviyede. Beklenen de bu zaten . Eğer topu aldığında koşu atan yoksa messi ne yapar. Nolur o İcardi alkışlayanlar bu foruma yazmasın ya

Senin oynayacağın topa tüküreyim lan, bıyığını.

Brezilyalı Hürriyet.

10 numarada olmuyor

8 numara oynamalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 numara nasıl oynayacak .Leminanin görevini yapabilecekmi.Sadece sırf Sara 8 oynasın diye Leminadanmi vazgeçeceksin.Dun feciatti kendileri.Yunus ta Sara da asla 10 numara oynayamazlar.Asla.

olmasa gol atamayız
Dün hiçbir şekilde rakip defansı acamadik.Olmasi gereken yerlerde maalesef olamıyor.Duran top olmasa neredeyse gölde atamayacagiz.Kapali defanslari açabilmek adına acil çilingir şart.Bu Sara değil maalesef.Cok daha baskılı drfanslar ile oynayacağız.Hic ışık yok maalesef.

maçın birinci dakikasında adama takılmasını saçma buluyorum ama gelelim gerçeklere

sara oyun görüşünü, saha içi sakin tavırlarını ve pas kalitesini geldiğinden bu yana geriye götürdü

sakatlanmadan önceki dönemi hatırlayın be yorumlarınızı düşünün

ne kadar akıllı adam ne güzel oyunu açıyor filan yazıyorduk

muhtemelen sara yeterince çalışmıyor ve yine muhtemelen sara rol karmaşası yaşıyor

sürekli telaşlı bir oyun var ve bu onun tarzına da uygun değil

ayrıca sıfır forma rekabeti ile salmış da olabilir

maçın birinci dakikasında adama takılmasını saçma buluyorum ama gelelim gerçeklere

sara oyun görüşünü, saha içi sakin tavırlarını ve pas kalitesini geldiğinden bu yana geriye götürdü

sakatlanmadan önceki dönemi hatırlayın be yorumlarınızı düşünün

ne kadar akıllı adam ne güzel oyunu açıyor filan yazıyorduk

muhtemelen sara yeterince çalışmıyor ve yine muhtemelen sara rol karmaşası yaşıyor

sürekli telaşlı bir oyun var ve bu onun tarzına da uygun değil

ayrıca sıfır forma rekabeti ile salmış da olabilir
Katilmakla beraber,

Maas guzel, lig turkiye ligi oyle ya da boyle halloluyir isler geldiginden beri...

"Kotu oynarsam ayvayi yerim" baskisi yok gibi, guzel noktaya degindin

Geçen sezon yeni geldiği takımda sakatlanana kadar gayet iyiydi, takımın en iyisi, hatta tek iyisi dediğimiz maçlar bile olmuştu. Bu sezon, hele de 8.5 rolüyle çok daha verimli olacağını dair beklentim g,derek zayıflamaya başladı. Mesele sadece gol-asist değil; oyunu organize etmek konusunda yetersiz kalıyor, ayrıca defansif müdahalelerde de geçen sezonki kararlılığı sergileyemiyor.

Eksikleri hala devam ediyor, düzeleceğini de sanmıyorum artık.

Sara bir playmaker değil, baskı kırıcı orta saha, bu ne demek? Rakip baskı yaptığında seni oradan çıkarabiliyor ama hücumda takımı yönetemiyor. Üstüne çok ama çok ağır hala. Şut kalitesindeki düşüş de malum.

Bunlar neyse de pozitif ve iyi niyetli olmasını severim ama dünkü laubali tavırları sinir bozucuydu.

Dediklerine yüzde yüz katılıyorum admirim sadece tek bir şey diyeceğim;

Sara sanki dün laubalilikten ziyade ekstra özgüvenle oynamaya, ekstra işler yapmaya çalıştı.

Bence röportajında söylediği gibi skor katkısızlığını çok fazla kafaya takıyor ve ekstra şeyler yapma peşine düştü.

Laubalilik de olabilir ama bir yandan yine deli gibi ileri geri koştu, yani maçı oynarken hiç salmadı disiplini bırakmadı.

Mesela denemediği tarzda çalımlar denedi vs.

Çok daha iyi olmalıyım psikolojisinde olduğunu düşünüyorum

Abi adam 10 no değil işte çek geri adama uygun rol ver o zaman elestirelim ben artık Sara elestirmem daha geçen hafta gösterdi nerede daha verimli olduğunu yine başka çare yok gibi öne atıldı adam hantal abicim, alıp donemiyor, dönse göremiyor, görse atamıyor olmuyor olmuyor işte orda bir tane presle kazandığı top yok önde soran olursa prese katılmaktan hali yok

Katilmiyorum. Duran toplarda iyi orta kesecek adam bulmak kolay. Yerine Berkan dahi oynasa bir sezon, daha fazla asist ve gol yapar akan oyunda. Sara’nin 20 milyonluk oynadigi son mac gecen sezon ilk yari Kadikoy sikeci derbisiydi.
ya aynen berkan oynasa daha cok iş yapar :d

Ula kazandığımız maçların yarısını bu adam çözüyor duran toplarıyla. 5 maç kesilsin hoca kovulur muhtemelen. Top mop oynadığımız yok, Sara'nın duran topları sayesinde büyü devam ediyor. Futbolunu ben de beğenmiyorum ama malesef duran toplarına bağımlıyız.

duran toplarını çıkar sikimanski ayarında bir 10 numara. zaten bu yaz alelacele elden çıkarılmadıysa bunun tek nedeni de duran top kabiliyeti. sara'yı biraz daha geride oyun kurulumunda konumlandırıp torreira'yı şenol güneş'in gedson'a yaptığı gibi presçi 10'a yakın kullanmak gerek. akan oyunda 10 numara sara'nın yapıp torreira'nın yapamayacağı bir şey yok zaten. en azından sara da topu çıkartırken biraz daha elimizi rahatlatır.

Geri
Üst Alt