- 17 Aralık 2008
- 33.536
- 26.192
- 3.013
Bu adam kariyerinin son dönemindeki Selçuk İnan’ı bile zor keser.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam kariyerinin son dönemindeki Selçuk İnan’ı bile zor keser.
abartmayalımHerifin ölüsünün her maçta en az 1 asisti olur…
Frikik de çalışmalı. Artı fizik olarak güçlenmesi gerekiyor ki 8 oynayacaksa yıkılmamalı. Milli takım hedefi varsa 26 yaşında daha çok çalışması gerekiyor.Roportajlarini izliyorumda cok naif duygusal bir karakteri var aidiyeti yuksek fakat hayali olan milli takıma seçilmek istiyorsa mevcut performansi yetersiz ,cok daha iyi sut atmalı hatta gol yapmali
Lemina'dan formayı alması imkansız ötesi " sakatlık bela olmadığı takdirde.Lemina nın yapmış olduğu baskılı savunmanın 1/10 u yok.Süreki kayboluyor.Hadi 10 da kaypak güreşme biraz götürüyordu ama 8 de asla.Lemina henüz forma giremedi girdiğinde 4 kişilik oynuyor biliyorsun.Bence ; ancak ve ancak skor durumu genişleyince olabilir sadece.Fit durumdaysa İlkay'ı kesemez Lemina sallantıda onu kesebilmesi gerekiyor
Ben abartayım da o da benim yüzümü kara çıkarmasın…abartmayalım
Kankası bile yavaş diyor
Norwichteki gibi fit değil ve çalışmıyorGeçen sene mevkisinde rakipsiz olması bunu jogging moda sokmuş olabilir mi? Şimdi İlkay var forma pahalı artık
Yırtsalar championship maçı izlemem bunun iyi oynadığı maçı bulup izlemiştim. Şu anki hali bize çakması gelmiş gibi o maça göreNorwichteki gibi fit değil ve çalışmıyor
Yetenekli ve iyi çocuk ama orada oynadığı topu burda oynamıyor. 1 m euro alırken 3 m euro almaya başlayınca yatışa geçti.
Açıkçası çok iyi çocuk olduğunu düşünmüyorum.Oyunda yok olması ,top istememesi ve en önemlisi kilit acamamasi "son maçlarda 10 olarak düşünürsek"Oliviera dan hiçbir farkının olmaması gibi hissettirdi.Artik pabuç pahalı.Biraz zorlar inşallah.Norwichteki gibi fit değil ve çalışmıyor
Yetenekli ve iyi çocuk ama orada oynadığı topu burda oynamıyor. 1 m euro alırken 3 m euro almaya başlayınca yatışa geçti.