- 5 Eylül 2014
- 84.649
- 70.494
- 4.513
adayın yok sus otur 0Siyah beyaz renklere gönül vermiş tinerci değil, Sarı kırmızı renklere gönül vermiş kalbi sarı kırmızı çarpan herhangi birisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adayın yok sus otur 0Siyah beyaz renklere gönül vermiş tinerci değil, Sarı kırmızı renklere gönül vermiş kalbi sarı kırmızı çarpan herhangi birisi
Söylersem ortalık karışır.adayın yok sus otur 0
Okan effect dostumBu adam başta at gibiydi. Sonra katir gibi oldu
Bu adam 70 metre geri kosupdefansttan top cukariyordu. Uzun topla takımı atağa cukariyordu. Şimdi gol yediriyor.Okan effect dostum
Şimdi okan koruyanlar osimhenin adım atamaz hale geldiğini görğnce ne diyecekelr acaba merakla bekliyorumBu adam 70 metre geri kosupdefansttan top cukariyordu. Uzun topla takımı atağa cukariyordu. Şimdi gol yediriyor.
Okan ve ekibi akhisara Yakisir
Patlayıcıligi yüksekmiş o yüzden atmiyormusadam 1 yıldır gol atmıyor
senin eleştirmediğin bir şey yok ki dostumBen de hep eleştirdim ama bence sorun futbolculardan kaynaklı değil. Bireysel olarak çok ekstra çalışmayan çoğu topçu geriye gidiyor bizde
Gerçekleri söylemek bu ülkede hep suç oldu feramuzumsenin eleştirmediğin bir şey yok ki dostum
Zaten kulübün antrenör ekibi var ya, onlar çalıştırmalı işteAntrenör tutup eşek gibi calisacaksin