Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.899
- 24.444
- 3.198
okan ın gazabına ugramistir
gittigi ekipte show yapacaktşr
gittigi ekipte show yapacaktşr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede oynarsa oynasın adamın beli dönmüyor.Bu herif oyuna girince neden ya sol ya geride oynuyor biri açıklayabilir mi. Norwich ile zirveye çıkarken kendini sağ tarafa atıp oradan gidiyordu ne oldu değnek mi değdi sol özelliği mi kazandı.
Fenere karşı sağ tarafa yakınken bu adam şov yapmadı mı?
Niye sol ve 6 artık bunu açıklayabilir mi kenar ekibi.
Baroni hem gol atıyordu hemde dripling vardı totalde saradan iyiydi benceTaa mayısta dedim 18-20 ne dek getirdin sat. Dünyanın en uyuşuk orta sahası galiba topu soluna alınca beyefendinin bişeyler yapması için rakibin 45 saniye müdahale etmemesi gerekiyor ki bişeyler denesin
Christian Baroni gibi aynı onun gol atamayan versiyonu şuan
Kiralanmasi lazım en kotu bizde olmayacağı belliDuran top diye diye adam günden güne başka halt yapmaz oldu
Bu adam kulübe tarihin ne pahalı oyuncusu olarak geldi
1 yıldır maçların yarısında 8 diğer yarısında 10 no oynadı
Akan oyunda 2 asisti var, golü yok
1 sene oldu evet
Fıkra bu kadar
Cok övüyordun Brezilyalı Zidane diyordunBaroni hem gol atıyordu hemde dripling vardı totalde saradan iyiydi bence
Futbolcuların hypeina yakalanmayi seviyorum yanildik ve üzüldük sonunda ama keyifliydiCok övüyordun Brezilyalı Zidane diyordun
O maaşla nasıl kiralıcaz yavKiralanmasi lazım en kotu bizde olmayacağı belli
Belhanda bile cok fark ettirirdi yaw su takıma sjshhas ben fernandoyu falan begenmemezlik yapıyordumO maaşla nasıl kiralıcaz yav
Yıldız bonservsii ve yıldız maaşıyla oynuyor bizim için
Öyle bir durumki Selçuk 2. seneden sonra günden güne sıçtı diye eleştiriliyor, Selçuk sonrası ne paralar harcadık, Selçuk’un o 2 sene oynadığı topun yanından geçecek bir adam dahi bulamadık.
En çok da buna yanarım.
Fernando çok iyidi de çok maç kaçırdı bizde ama 6 no sayıyorum onu.Belhanda bile cok fark ettirirdi yaw su takıma sjshhas ben fernandoyu falan begenmemezlik yapıyordum
İlk sezon ligFernando çok iyidi de çok maç kaçırdı bizde ama 6 no sayıyorum onu.
Belh de 10 olarak geldi ama Selçuk’un o 2 senesi çok başkaydı.