#8 Gabriel Sara

Hakan'ı almamak büyük hata oldu sanırım. Gerekirse bunu satıp Hakan'ı çekmeliydik. Gerçi bu ne oynattığı belli olmayan hocayla ne değişirdi o da ayrı bir konu tabi.

Geçen sezon sakatlanana kadar ağzımızda çok hoş tad bırakan bir futbol oynuyordu, oyunu iyi domine ediyordu, sakatlıktan sonra ziraatteki Fener maçı hariç hiç üst düzey top oynamadı, duran top katkısını dışarı çıkardığımız zaman büyük hayal kırıklığı olarak devam ediyor. Niye böyle oldu anlamadım? Aslında çok büyük bir sakatlık da geçirmedi, garip.

Hakan'ı almamak büyük hata oldu sanırım. Gerekirse bunu satıp Hakan'ı çekmeliydik. Gerçi bu ne oynattığı belli olmayan hocayla ne değişirdi o da ayrı bir konu tabi.
En azından duran toplar daha iyi ve şut çekerdi + %10000 daha iyi pasör
Gönlümdeki 3lu hep Lemina Torreira Hakan veya Torreira Bissouma Hakan idi.

Geçen sezon sakatlanana kadar ağzımızda çok hoş tad bırakan bir futbol oynuyordu, oyunu iyi domine ediyordu, sakatlıktan sonra ziraatteki Fener maçı hariç hiç üst düzey top oynamadı, duran top katkısını dışarı çıkardığımız zaman büyük hayal kırıklığı olarak devam ediyor. Niye böyle oldu anlamadım? Aslında çok büyük bir sakatlık da geçirmedi, garip.
Biz buna 3 milyon filan veriyoruz.
Tipik Brezilyalı salması.

Bunu bire birde yerlerde sürüklemezsem suratıma tükürsünler buradan kulübe çağrıda bulunuyorum.

Beyler hatayı yanlış yerlerde arıyorsunuz bu kadar çok geri gitmişse bu çocuk bunun sorumlusu hocadır

Hicbir meziyeti kalmamis bunun

Gelirken de elestirdim 20 milyona

Bunu satip Calhan‘i alalim dedim

Calhan neler yapiyor bunun yürüyecek bile mecali yok

Napıyon lan ölü tank?
Orta aççan mı abilerine Konya maçında, sevindircen mi buradaki hıyartoları? Hadi bakiim, aç bir orta.

Ama defansif açıdan
Ama orta sahada 7 defa sekip 8. sekmesinde bizde kalan toplarda SARA....

Kıçındaki kılları da sayın, belki istatistik kastırırsınız.

zuhahaha hezeyanlara bak maçta Okan tarafından kesik yemiş topçuya sallıyorlar. hala olayın oyuncu değil hoca olduğunu anlamamakta ısrar ediyorlar

Bu seneki sansasyonel para savuşturmamız olmasa bu adam kulüp tarihinin en fazla bonservis ödendiği oyuncuydu geçen seneye kadar.

Takımın başında hoca yok diye çalışmıyor herif

Geldiği haliyle alakası yok şu an anormal hantal, yerine adam falan yazmayın boşuna bize prime İniesta gelse 5-10 hafta sonra takıma uyar muhtemelen. Sorun bariz hocada yada ekipte.

Geri
Üst Alt