#8 Gabriel Sara

Sara'nın en büyük problemi çabuk oynayamaması. Hareketliliğinde sorun yok mesela. Ama topu fazladan 1-2 sn. ayağında tuttuğu için verebileceği pasları, çekebileceği şutları kendi kendine zora sokuyor. Duran toplarda öyle bir dert olmadığı için topu takım arkadaşlarının kafasına konduruyor. Oyununa hız kazandıramazsa yakın gelecekte formasını kaptıracaktır.

Videodaki nasıl topçu, tanıyor musun

Başkan, hep böyle yazdık ama mesela Cica da kendi liginde böyleydi. Belki biz Ingiltere 2. ligini gözümüzde çok büyüktük.
Yine de şutlarının çoğu çok sert. Ben daha burada değil isabetli şut bildiğin sert giden şut da görmedim.

Yener ince zamanında nasıl bir tedavi uyguladıysa hem sara hem yunus hem de icardi bir türlü toparlayamadı kendini.

Başkan, hep böyle yazdık ama mesela Cica da kendi liginde böyleydi. Belki biz Ingiltere 2. ligini gözümüzde çok büyüktük.
Yine de şutlarının çoğu çok sert. Ben daha burada değil isabetli şut bildiğin sert giden şut da görmedim.
Romanya ligi ama orası

O sezon yılın 11inde gösterilen oyuncuların bazıları iyi yerlere geldi ama bazıları da geriye gitti Sara gibi.

Championship'i gözümüzde büyütmediğimize emin olabilirsiniz. Yiğidin harman olduğu yer. PL kadar göz önünde olmadığı için topçular PL'den bile daha sert oynuyorlar hakemler çok fazla karışmıyor.

Sara'nın Norwich kariyerine bakınca görüyoruz ki orada da bocalayarak başlıyor sonra işler rayına oturuyor. Bizde ise tam tersi oldu.

Bence Sara'nın "%200 daha fazla çalışması lazım" ancak bir yandan neyi yapabileceği ve neyi yapamayacağı aşikar.

Okan hoca ya kendisine ayar verecek ve yapabildiği şeyleri yapmasını sağlayacak ya da sene sonu 8-10 milyon euro civarında bi paraya elimizden çıkartırız. Hocayı çok severim biliyorsunuz ancak biz kalkıp sürekli pişmiş hazır oyuncu alamayız. Yeri gelecek ham meyve alacağız, yeri gelecek hamın da hamını alacağız (bu ne saçma cümle oldu). Ve teknik ekibin görevi o oyuncuyu olgunlaştırmak, sorunlarını tespit etmek, onları düzeltmek. Sara neticede babamın oğlu değil, Norwich günlerindeki gibi oynasa Galatasaray'a faydası olacak, benim ne cebime bir şey girecek, ne de başka bir şey.

Frankfurt maçında yedek kalırsa belki aklı başına gelir biraz. Mücadelesinden memnunum ama ilk geldiği zamanki ince işleri yapamıyor maalesef. Bu şekilde devam edemez.

Championship'i gözümüzde büyütmediğimize emin olabilirsiniz. Yiğidin harman olduğu yer. PL kadar göz önünde olmadığı için topçular PL'den bile daha sert oynuyorlar hakemler çok fazla karışmıyor.

Sara'nın Norwich kariyerine bakınca görüyoruz ki orada da bocalayarak başlıyor sonra işler rayına oturuyor. Bizde ise tam tersi oldu.

Bence Sara'nın "%200 daha fazla çalışması lazım" ancak bir yandan neyi yapabileceği ve neyi yapamayacağı aşikar.

Okan hoca ya kendisine ayar verecek ve yapabildiği şeyleri yapmasını sağlayacak ya da sene sonu 8-10 milyon euro civarında bi paraya elimizden çıkartırız. Hocayı çok severim biliyorsunuz ancak biz kalkıp sürekli pişmiş hazır oyuncu alamayız. Yeri gelecek ham meyve alacağız, yeri gelecek hamın da hamını alacağız (bu ne saçma cümle oldu). Ve teknik ekibin görevi o oyuncuyu olgunlaştırmak, sorunlarını tespit etmek, onları düzeltmek. Sara neticede babamın oğlu değil, Norwich günlerindeki gibi oynasa Galatasaray'a faydası olacak, benim ne cebime bir şey girecek, ne de başka bir şey.

ne 8-10 milyonu yav

sara şu saatten sezon sonuna kadar ilk 11 hiç oynamasa dahi 15-20 milyon

Bu adamın geçen sene avrupa maçlarına bakın, bir de şuan haline, alakası bile yok, ve ligin ikinci yarısından beri böyle

Gebermiş ya ayakta duracak hali yok

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Acınacak halde rezil durumda, ayakta duracak hali yok. 1 senedir korner atmak dışında vasfı yok.

Geri
Üst Alt