Vedat Karanlık
Sarı Üye
- 3 Eylül 2024
- 382
- 111
- 63
biraz duran toptan falan istatistik kassa da araplara salsak bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok net söylüyorum bu arkadaş yerine sneijder falan gelip oynasa aynı katkıyı verir.Top alıyor aldığı yerden 2 metre gitmeden içeri dolduruyor , bir de duran top atıyor.Durarak futbol oynamaya çalışıyor adam şaka gibi
İyi oynadı kötü oynadıdan ziyade, üzerinde bir hedef tahtası var sürekli. Bütün takımın rezalet olduğu yerde sistemli olarak sürekli aynı oyuncular hedef tahtası yapılıyorsa orada başka ajandalar vardır. Bugün Icardi'nin şu haliyle övüldüğü yerde hele... Genel olarak sosyal medya, gerçek hayatı lağım çukuruna çevirmiş vaziyette. Bazen keşke hiç olmasaydı diyorum.bakın sara kötü oynuyor bu aralar
mesela pas ve şut kalitesi geldiğine çok geriledi
ama durarak oynuyor eleştirisi işte tamamen adama taktım ağzıyla kuş tutsa da gömeceğim eleştirisi
adam takımda en çok koşu mesafesi yapan 1 ya da 2. oyuncu oluyor sürekli
ilk 2 haftada ligin en çok koşanıymış istatistiklere göre
Ciddiye alıp cevap verdiğin adama bak yabakın sara kötü oynuyor bu aralar
ama durarak oynuyor eleştirisi işte tamamen adama taktım ağzıyla kuş tutsa da gömeceğim eleştirisi

Geçen sezonun başındaki özete baktım şuanki hızının 2 katı vardır ki o zaman da çok hızlı değildi ama sakatlıktan sonra aylardır kağnı gibi ağırNe oldu ulan bu adama? Ulan bir sakatlık 9 ay boyunca geçmez mi lan? Aralık ayında sakatlanana kadar on numara topçuydu. Zaman zaman Torreria'yı gölgede bıraktığı bile oldu. Hatları kıran pasları kilit pasları vs... gözümüzün pasını siliyordu. Bir sakatlandı bitti herif. Olacak iş değil.
Zaten Sara'nın veriminin düşmesinin nedeni çok koşması ve sürekli ikili mücadeleye girmesi.bakın sara kötü oynuyor bu aralar
Zaten Sara'nın veriminin düşmesinin nedeni çok koşması ve sürekli ikili mücadeleye girmesi.
okan oynatamıyor gibiKendisini en çok eleştirenlerden birisi olsam da Norwichte yaptıklarını burada yapmasını gönülden istiyorum baştan beri.
O şut kalitesini görememek özellikle çok üzücü.