#8 Gabriel Sara

çok net söylüyorum bu arkadaş yerine sneijder falan gelip oynasa aynı katkıyı verir.Top alıyor aldığı yerden 2 metre gitmeden içeri dolduruyor , bir de duran top atıyor.Durarak futbol oynamaya çalışıyor adam şaka gibi

bakın sara kötü oynuyor bu aralar

mesela pas ve şut kalitesi geldiğine çok geriledi

ama durarak oynuyor eleştirisi işte tamamen adama taktım ağzıyla kuş tutsa da gömeceğim eleştirisi

adam takımda en çok koşu mesafesi yapan 1 ya da 2. oyuncu oluyor sürekli

ilk 2 haftada ligin en çok koşanıymış istatistiklere göre

ama durarak oynuyor eleştirisi işte tamamen adama taktım ağzıyla kuş tutsa da gömeceğim eleştirisi

İyi oynadı kötü oynadıdan ziyade, üzerinde bir hedef tahtası var sürekli. Bütün takımın rezalet olduğu yerde sistemli olarak sürekli aynı oyuncular hedef tahtası yapılıyorsa orada başka ajandalar vardır. Bugün Icardi'nin şu haliyle övüldüğü yerde hele... Genel olarak sosyal medya, gerçek hayatı lağım çukuruna çevirmiş vaziyette. Bazen keşke hiç olmasaydı diyorum.

Ciddiye alıp cevap verdiğin adama bak ya :asd:

Ne oldu ulan bu adama? Ulan bir sakatlık 9 ay boyunca geçmez mi lan? Aralık ayında sakatlanana kadar on numara topçuydu. Zaman zaman Torreria'yı gölgede bıraktığı bile oldu. Hatları kıran pasları kilit pasları vs... gözümüzün pasını siliyordu. Bir sakatlandı bitti herif. Olacak iş değil.

Ne oldu ulan bu adama? Ulan bir sakatlık 9 ay boyunca geçmez mi lan? Aralık ayında sakatlanana kadar on numara topçuydu. Zaman zaman Torreria'yı gölgede bıraktığı bile oldu. Hatları kıran pasları kilit pasları vs... gözümüzün pasını siliyordu. Bir sakatlandı bitti herif. Olacak iş değil.
Geçen sezonun başındaki özete baktım şuanki hızının 2 katı vardır ki o zaman da çok hızlı değildi ama sakatlıktan sonra aylardır kağnı gibi ağır

7,8 milyon verilse eh dersin..Ama bu adama 20 milyon vermek iş bilmezlikdir.Başımızdakilerde tepeden tırnağa iş bilmez olduğu için normal.
Kendimizi avutmayalım.İlk geldiğinde neyse şimdide o.Adamın kapasite bu.
Hız yok.Şut yok.Sertlik yok.ara pası yok.teknik diyorlar ayak içiyle estetik paslar atmak teknik olmak değildir.Teknik adamda top hakimiyeti olur.Yunusta olduğu gibi.Sarada oda yok.Evet ileri geri çalışıyor.Taktik disiplin çok iyi dürüst iyi niyetli adam.Ama yetmiyor işte.
ilkayın cityde oynadığı oyunu sara rüyasında oynayamaz.

Duran toplarda orta açmak dışında hiç bir vasfı yok. 3 milyona konyadan alsak şu an ıslık manyağı olmuştu. Malesef Üzülerek söylüyorum belhanda oynadığı dönemde çok daha faydalıydı bundan.

Ayağı yerden merasim ile kalkıyor belli ki çalışmıyor yoksa kalitesinde bir sorun olmadığını gösterdi. Şampiyonlar ligi maçlarıda geçsin ondan sonra yerden yere vurulur şimdiden oyuncuyu kaybetmek bir şey kazandırmaz çünkü top yapan orta sahamız sadece 2 tane.

norwich'teki fizik kalitesine yaklaşana dek kenarda 60-70 dakika havlu sallamalı. bu takım anca 1 tane icardi kaldırır

Ciddi düşüşte. Bu sezona daha iyi girmesini bekliyordum. Formayı kaptırınca gelir belki kendine.

21 eylul 2024 itibaren gol atamamayi nasil becerebiliyorsun gercekten anlayamiyorum , soyle kek bir ligde Galatasaray'da oynuyorsun
hadi oyun icinde yoksun onu kabullendik artik da olm bari sut mut cek ya

Zaten Sara'nın veriminin düşmesinin nedeni çok koşması ve sürekli ikili mücadeleye girmesi.

Zaten Sara'nın veriminin düşmesinin nedeni çok koşması ve sürekli ikili mücadeleye girmesi.

bence saranın ikili mücadeleye çok girmesinde kendisinin de hatası var

biraz pas kalitesini artırıp top kaybını azaltması ve doğru yerde topla buluşmayı öğrenmesi gerekiyor

hareketliliği çok iyi ama doğru vüzut açısı ve doğru boşluklarda buluşmuyor topla

bu yüzden de sırtında hep rakip oluyor

Norviçte bu adam çata çat oynardı bizde tırsak bir oyun. gevşek gevşek paslar ve hareketler mevcut

Kendisini en çok eleştirenlerden birisi olsam da Norwichte yaptıklarını burada yapmasını gönülden istiyorum baştan beri.

O şut kalitesini görememek özellikle çok üzücü.

Geri
Üst Alt