#8 Gabriel Sara

Sara son zamanlarda gördüğüm tek ayağı en kotu olan oyuncu solunu kapat adam eror veriyor diğer ayağı tahta gibi
İnce işçilik hiç yok

Ben kendisini dogecoine benzetiyorum. Bir ara trend olmuş eyw. ama asla beklenen patlamayı yapamamış dibe çakılmış..

yanakları da dogecoin gibi tombişş

1762375897569.webp

herifin dönmeyen beliyle 10 numara olmayacağı belli

yazıldığı kadar kötü topçu değil 8 numarada yüzünü kaleye dönük oynasa iş yapıyor

Macin adrenaliyle sovesim var. Bari duran toptan birseyler yap be cocuk.

Bundan toçu olmayacağini defaatle bildirdik ama arkadas iyi duran top kullanıyor diye övülüyor :/

Bu herifin en oynayamadığı yerde 10 numara bu arada. En çok orada batırıyor.

Ara pası yok, top tutabilme yok, press desen yok, duran topları da bok gibi kullanıyor.
Yemeğin olduğu her ortamda ağzına bir şeyler sokarken görüyoruz elemanı.

Feci kuruluyorum buna çok feci.

Nerede olm o fener maçında sağdan ceza sahasına giren eleman nerede milletin ağzına konum kurup top atan adam.
Harbiden herifin hiç bir skill'i yok sıfır özellikli breziyalı oyuncu bulmak yemin ederim evrende yaşam formu bulmak ile aynı şey nasıl başardık bilmiyorum, arada ara pası falan atıyor o da yani binde bir denk getirirse forumdaki üyelerin coğu atar zaten arada bir.

Şuan devre arasında sessizce arkada dürüm yediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

2 kere canavar gibi şut imkanı geldi ikisinde de vurmayıp saçma sapan pas verdi.Kendine güveni yok ,hız yok çevre konrolü de yok brezilyalı üstelik

Bu adamdan ne köy olur ne de kasaba!. Satmak istesen 5 milyon euro veren çıkmaz!

Harbiden herifin hiç bir skill'i yok sıfır özellikli breziyalı oyuncu bulmak yemin ederim evrende yaşam formu bulmak ile aynı şey nasıl başardık bilmiyorum, arada ara pası falan atıyor o da yani binde bir denk getirirse forumdaki üyelerin coğu atar zaten arada bir.
Bayağı rezil durumda şu durumda olan adamı yunus-ilkay yok ama küser mi diye düşünmeden gider yetenek fukarası yusufu sokarım oyuna daha iyi.
Paşanın kenarda maç izleyip kendine gelmesi gerekiyor.

Norwich verdiğimiz paranın yarısını vermeyi kabul ediyorsa onlara verelim.

Fizik sorunu var. Bu yasta bu dusus nasil aciklanir bilmiyorum.

Geri
Üst Alt