Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.386
- 11.934
- 1.298
Sara son zamanlarda gördüğüm tek ayağı en kotu olan oyuncu solunu kapat adam eror veriyor diğer ayağı tahta gibi
İnce işçilik hiç yok
İnce işçilik hiç yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden herifin hiç bir skill'i yok sıfır özellikli breziyalı oyuncu bulmak yemin ederim evrende yaşam formu bulmak ile aynı şey nasıl başardık bilmiyorum, arada ara pası falan atıyor o da yani binde bir denk getirirse forumdaki üyelerin coğu atar zaten arada bir.Ara pası yok, top tutabilme yok, press desen yok, duran topları da bok gibi kullanıyor.
Yemeğin olduğu her ortamda ağzına bir şeyler sokarken görüyoruz elemanı.
Feci kuruluyorum buna çok feci.
Nerede olm o fener maçında sağdan ceza sahasına giren eleman nerede milletin ağzına konum kurup top atan adam.
Bayağı rezil durumda şu durumda olan adamı yunus-ilkay yok ama küser mi diye düşünmeden gider yetenek fukarası yusufu sokarım oyuna daha iyi.Harbiden herifin hiç bir skill'i yok sıfır özellikli breziyalı oyuncu bulmak yemin ederim evrende yaşam formu bulmak ile aynı şey nasıl başardık bilmiyorum, arada ara pası falan atıyor o da yani binde bir denk getirirse forumdaki üyelerin coğu atar zaten arada bir.
Sasa iliç bile bunun yerinde oynasa Zidane olurdu