#8 Gabriel Sara

En azından mücadele etti, bu da bişeydir, zira onu da yapmıyordu

Fena değildi ekstra işler yapmadı yapamadı ama hakem tarafından rakibin onu sindirmesine de izin verildi

Çabaladı, iyi oynamak bu değil. Maçlarda o kadar kötü ki azıcık futbolun doğrularını yapınca xavi hernandez muamelesi görüyor. Ligdeki ilk maçta söversiniz, çok ağır futbolcu herif. Devre arası iyi bir topçu alınmalı

sane'nin dilinden zerre anlamıyor
ataklardaki verimsizliğin en büyük nedeni sara'nın dengesiz pasları #işin doğrusu

İyiydi ama gitmeli. Çok yavaş. Sadece hız olarak değil. Çevik değil. Reaksiyon hamlesi çok geç.

kadıköyü görünce delleniyor.

şu istikrarı geldiği ilk 6 ayı gibi korusa bir seviye daha yukarı çıkartır takımı da işte...

Kalkıp ligin sonuncusu bi takıma kendi evinde kötü oynayıp, bugün bu maçta 90 dk boyunca 1 an oyundan kopmadan oynaması. Bir kere yürürken görmedik adamı.

Enteresan. Bence kendisine sorumluluk verildikçe, baskı altında olunduğunda bu adamda daha çok "takımım için bir şeyler yapmalıyım" duygusu oluşuyor ve daha çok duygularıyla oynuyor.

sara ile ilgili şöyle bir durum var bence

adam futbolu inanılmaz biliyor

nereye koşacak, pası verip ne yapacak, rakibi nasıl karşılayacak, pası nasıl alıp nasıl atacak hepsini zehir gibi biliyor ki son yıllardaki en zeki 8 numaralarımızdan

ama vücudu ile beyni aynı düzlemde çalışmıyor

çalışmamaktan mı yok aşamadığı doğuştan getirdiği anatomik özelliklerden mi bilmiyorum kıvraklık ve hız sıfıra yakın

sahada bu kadar koşan çalışan adama antrenmanda çalışmıyor demek sallama olabilir diye de kesin konuşamıyorum

Bambaşka bir yetenek var büyük maçların önemli topçusu olmaya doğru gidiyor buradan çıkarılan sonuç saranın sorunu mental ufak maçları iplemiyor

sara ile ilgili şöyle bir durum var bence

adam futbolu inanılmaz biliyor

nereye koşacak, pası verip ne yapacak, rakibi nasıl karşılayacak, pası nasıl alıp nasıl atacak hepsini zehir gibi biliyor ki son yıllardaki en zeki 8 numaralarımızdan

ama vücudu ile beyni aynı düzlemde çalışmıyor

çalışmamaktan mı yok aşamadığı doğuştan getirdiği anatomik özelliklerden mi bilmiyorum kıvraklık ve hız sıfıra yakın

sahada bu kadar koşan çalışan adama antrenmanda çalışmıyor demek sallama olabilir diye de kesin konuşamıyorum
20 yıl önce sağlam topçu olabilirmiş, şu an bu düzeyde oynadığı her takıma dezavantaj olur

Oyun bilgisi yüksek ve sanırım bu en iyi özelliği fakat bu oyun bilgisini sahaya üst düzey yansıtacak bir vücudu maalesef yok.

Düşündüğü birçok şeyi sahaya aktaramıyor bunun sebebi de fiziksel kalitesinin çok çok kötü olması bana göre.

Basit pasları bile bazen veremiyor. Sertlik vs. zaten hak getire... Bizim oyun anlayışı için çok yumuşak kalıyor.

Herkes dan dun olmasın ama birader maçta girdiğin ikili mücadelelerden 1-2 tanesini de kazan be artık.

Top ortadaysa ve bu o pozisyon içindeyse top %95 rakipte kalıyor.

Ayrıca dün duran topları da rezalet kullandı.

Maşallahı var çok darbe aldı yıpratildi en az 15-20 kere yere düşürüldüğünü saydım. İlerleyen dönemlerde kulübe için faydalı olacağını düşünüyorum. Bazı maclar kızağa çekilmeli ama şuanda 2-3 kreatif oyuncumuzdan biri el mahkum maalesef

Geri
Üst Alt