Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Aynı şeyleri söylemekten bıktım 1 senede iyi 5-6 maçı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha iyi birini alsak iyi olur da satmak falan da gerekiyor o zamanheis hiç kilit pasları yok şut da çekmior pek bişey yapmıor #yeani IMHO
daha ii bi herif almamız gerekiyor

)2 yıl daha gözlemleyip karar varbu da jakobs da garip oyuncular ya. bir maç bakıyorsun bayağı iyi oynuyorlar. bir maç bakıyorsun ortada yoklar (jakobs gerçek anlamda yok oluyor.)
ama sanırım son kararım, daha net verim alabileceğimiz bir ora saha oyuncusunun tercih edilmesi yönünde.
vurucu postların beni yaralıyor :/2 yıl daha gözlemleyip karar var![]()
şakalarının intikamı alınmalıvurucu postların beni yaralıyor :/
Hız ve teknik bir arada olunca bize düşmüyor rengim. Ama kesinlikle haklısın tadında bırakıp yerine daha tempolu biri alınması gerekHizi ve temposu 35 yaşındaki Ilkay kadar. Birkaç sene sonra tam kaplumbağa gibi olur, satıp kurtulmak lazım.
jakops iyi topçu bence 7 lik falan oynuyor genelde sahaya çıkabildiğinde onun sorunubu da jakobs da garip oyuncular ya. bir maç bakıyorsun bayağı iyi oynuyorlar. bir maç bakıyorsun ortada yoklar (jakobs gerçek anlamda yok oluyor.)
ama sanırım son kararım, daha net verim alabileceğimiz bir ora saha oyuncusunun tercih edilmesi yönünde.