Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.319
- 58.488
- 3.383
Baydı artık insanların önyargıları ya üfff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke kırılma anları hep lehimize olsaydı ama hep aleyhimize oldu.Oglum atsana be..
Ne guzel girdin pas opsiyonlari iyi kullandin
Atsana onu catala
Aklim almiyor ya her kirilma ani bizim lehimize mi olur tum sezon
Hagi o düz adam fiziğiyle zımba gibi şut atıyordu yav bununki net çalışmamaktan. Başında çoban olacak it gibi çalıştıracak bunu başka türlü kendi başına çalışacak zihniyette bi adam değil.Sert şut atamıyor fizik yapısı gereği. Bitiriciliği de düşük. Dün girdiği andan itibaren iyi oynadı ama bunları kaçırır bunu bilicez.
Hagi o düz adam fiziğiyle zımba gibi şut atıyordu yav bununki net çalışmamaktan. Başında çoban olacak it gibi çalıştıracak bunu başka türlü kendi başına çalışacak zihniyette bi adam değil.
Hagi o düz adam fiziğiyle zımba gibi şut atıyordu yav bununki net çalışmamaktan. Başında çoban olacak it gibi çalıştıracak bunu başka türlü kendi başına çalışacak zihniyette bi adam değil.
Hagi örneği en ekstrem örnek zaten fizikle alakalı bir mevzu olmadığını anlatmak için verdim. Bu adam da vuruyordu zaten Norwich'te, bizde vuramaz oldu net çalışmamaktan. Barış da vuruyor ayrıca ama nabzını kontrol edemiyor onunki RizeliliktenHagi mi yaw bu nasıl örnek. Hagi’nin muadili geldi mi kaç yıldır futbol izliyoruz. O anomali örnek. Bu düz adam kadar vursa kafi deriz. Barış çalışıyor yine vuramıyor varsa vardır yoksa yoktur. Çalışma da bir yere kadar.

Hagi örneği en ekstrem örnek zaten fizikle alakalı bir mevzu olmadığını anlatmak için verdim. Bu adam da vuruyordu zaten Norwich'te, bizde vuramaz oldu net çalışmamaktan. Barış da vuruyor ayrıca ama nabzını kontrol edemiyor onunki Rizelilikten![]()
Ben anlamıyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz ikili mücadele yok hız yok çalım yok yaptığı tek şey duran top onlarda son maçlar rezalet 20 milyon verdik buna yazık günah ederi varken satılması lazım kesinlikle