#8 Gabriel Sara

Ben anlamıyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz ikili mücadele yok hız yok çalım yok yaptığı tek şey duran top onlarda son maçlar rezalet 20 milyon verdik buna yazık günah ederi varken satılması lazım kesinlikle

Oglum atsana be..
Ne guzel girdin pas opsiyonlari iyi kullandin
Atsana onu catala
Aklim almiyor ya her kirilma ani bizim lehimize mi olur tum sezon

Oyunu baya rahatlattı iyi oynadı ama gol pozisyonlarında batırdı

Orda eren'e pas vermeliydi

Sert şut atamıyor fizik yapısı gereği. Bitiriciliği de düşük. Dün girdiği andan itibaren iyi oynadı ama bunları kaçırır bunu bilicez.

Sert şut atamıyor fizik yapısı gereği. Bitiriciliği de düşük. Dün girdiği andan itibaren iyi oynadı ama bunları kaçırır bunu bilicez.
Hagi o düz adam fiziğiyle zımba gibi şut atıyordu yav bununki net çalışmamaktan. Başında çoban olacak it gibi çalıştıracak bunu başka türlü kendi başına çalışacak zihniyette bi adam değil.

Adam Norwichte yaydan surekli sut deneyen , iceri girip bitiren adamken

Okan hocamin takiminda kornerden defansa depar atan hale geldi, sut atmayi unuttu. Calistirilmadigi da belli

Nasil oluyorsa bize gelen adamlar sutu unutuyor, orta kesmeyi unutuyor

Şut kalitesi çalışmamaktan bariz.

Baskıyı kırma ve boş alan koşularında hala iyi fiziği elverdiği ölçüde ama takımı pozisyona sokamıyor, playmakerlık hiç yapamıyor. Duran top performansı da düştü.

Bu özellikleriyle ne 10 numara oynayacak ne de 25 m euro edecek topçu değil.

Sane ve Yunus dün o pas alışverişini kurduramayınca Sara girince bu noktada iyi gözüktü doğru ama o kadar.

90 dk oynamadığında daha verimli oluyor, son vuruş becerisi biraz yüksek olsa tam aradığımız 10 numara ama vuruş kalitesi düşük, son maç girdikten sonra ortasaha yine bize geçti ama karar hatası yapıyor, yaydan ters ayakla vurmak yerine Sane'nin önüne bıraksa son pozisyonda topa bassa yada Eren'e bıraksa daha iyi olurdu kendini göstermek adına yapıyor evet ama asıl değerli kısmı olan oyun aklı ve pas yeteneğini kullansa daha değerli olacaktı.

Hagi o düz adam fiziğiyle zımba gibi şut atıyordu yav bununki net çalışmamaktan. Başında çoban olacak it gibi çalıştıracak bunu başka türlü kendi başına çalışacak zihniyette bi adam değil.

Hagi mi yaw bu nasıl örnek. Hagi’nin muadili geldi mi kaç yıldır futbol izliyoruz. O anomali örnek. Bu düz adam kadar vursa kafi deriz. Barış çalışıyor yine vuramıyor varsa vardır yoksa yoktur. Çalışma da bir yere kadar.

Hagi mi yaw bu nasıl örnek. Hagi’nin muadili geldi mi kaç yıldır futbol izliyoruz. O anomali örnek. Bu düz adam kadar vursa kafi deriz. Barış çalışıyor yine vuramıyor varsa vardır yoksa yoktur. Çalışma da bir yere kadar.

Hagi örneği en ekstrem örnek zaten fizikle alakalı bir mevzu olmadığını anlatmak için verdim. Bu adam da vuruyordu zaten Norwich'te, bizde vuramaz oldu net çalışmamaktan. Barış da vuruyor ayrıca ama nabzını kontrol edemiyor onunki Rizelilikten ;D

Hagi örneği en ekstrem örnek zaten fizikle alakalı bir mevzu olmadığını anlatmak için verdim. Bu adam da vuruyordu zaten Norwich'te, bizde vuramaz oldu net çalışmamaktan. Barış da vuruyor ayrıca ama nabzını kontrol edemiyor onunki Rizelilikten ;D

Nabızdan değil ayağı takoz

Ben anlamıyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz ikili mücadele yok hız yok çalım yok yaptığı tek şey duran top onlarda son maçlar rezalet 20 milyon verdik buna yazık günah ederi varken satılması lazım kesinlikle

Belhanda da savunulurdu böyle. Asistin asisti. Oyunu açıyor. Cart curt. Ben hiç Hagi’nin Messi’nin böyle savunulduğunu bilmiyorum. Gol yok, müthiş bir oyun yok, duran topları iyi dediler onu da unuttu eleman. Kendi ekseni etrafında 1 ayda dönen adama Xavi diyecekler yakında. Bir topçu iyiyse çatır çatır oynar, kötüyse ama fanları övecekse tuhaf şeylerle savunurlar Icardi’nin sahada yürüyüp, halı sahada oynayamayacak halde olup aylarca savunanlar olması gibi

Kendisi gibi aklıma gelen Elano, Belhanda, İlkay son 3 sene Selçuk gibi örnekler var. Oyuncunun zorla tutar tarafını arıyorsak o adam çöpe çıkmıştır çoktan, 2 pas atıp oyunu rahatlattı zahmet olmuş😀 Oyuna son 25 dakika girmişsin dinçsin o pası Erene çıkaracaksın yada o golü atacaksın.

13 yaşındayken bunun gibi top oynuyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam aşağıda bomboş sırf sen daha rahat ver diye kale sahasına kadar bile koşmadı ki pas verirken açın daralmasın.

Seni babana müjdeleyene... Gerçekten iğrenç bir bitiriciliğin var ve çok kötü şutörsün.

Ayrıca şu duran topları ya kullanma ya da sert kes kardeşim adamlar darbeli vuramıyor senin toplarına.

Bu sezon tam 4 puanımızı çaldın. Kocaeli deplasmanı kalenin içinde gezip golümüzü yedin. Dün de net galibiyetimizi 3 puanımızı yedin.

Sol ayağıyla vursa eleştirirdim ters ayağıyla kötü vurmadı. Pas konusunda da Eren geriden geldiği için görme açısı yoktu.Tek eleştirim koşuyu atarken çevre kontrolü yapmaması yapsaydı o asisti yapardı.

Geri
Üst Alt