#8 Gabriel Sara

Bu niye böyle yav. Beyin error yasiyor bazen. Kalenin önünde bos ve sut atabiliyorken pas atiyor, atabilir tamam ama 1 metreden adama pas atamiyor.

Ulan o juve maçını izliyoruz. Acayip bir adam diyoruz sonrasında nasıl oyun oynuyor diyoruz... ortan yok mu kardeşim senin?

aslında doğru yerleri görebiliyor ama topla hareketleri o kadar yavaş ki dönüp pozisyon alana kadar rakip hem açıyı kapatıyor hem de bunun üzerine gelip sıkıştırıyor.
ofansif orta saha oynayan adam geniş alanda yavaş olabilir ama topla dönüşlerde bu kadar yavaş olamaz.

Bence oynadığı pozisyonla alakalı. Lemina ve Torreiranın önünde 10 numarada iyi oynayamıyor. O pozisyonun oyuncusu değil.

Bu adamın bize verebileceği daha bişey yok. Uyuşuk,pas vermekte geç kalıyor,defans işinde yok,gol öncesi pas yok denecek kadar az,geçen sene duran toplar vardı şimdi oda yok

Bide her maç sağında solunda boşta arkadaşları varken uzaktan sağ ayağıyla attığı saçma sapan şutlar var.

Sene sonu 15-20 civarı ne dek getirdin gönder abi. 20 milyona ver 10 milyon Hakan+Boey için 10 milyon daha kaynak yaratmış olursun

Oynadığı pozisyon ile performansının alakası yok zira adam yanına pas veremiyor. Dün 3-4 tane çok ciddi gol fırsatlarını kendisinin 2 metre öteye topu atamaması dolayısıyla harcadık. Genel performansı hakkında çok yazdım şimdi aynı şeyleri yazıp tekrara düşmeye gerek yok.

Kendisini yerinde pas vermeyi bilen ve normal hızda (kendisi o kadar ağır ki hızlı demiyorum yerine bakın normal hızda) bir topçu olsa ilk yarıdan fark artabilirdi. Kilit noktada oynuyordu ve ben 2 net pozisyon biliyorum rakibe attığı, farkı engelleyen isimlerden biriydi

10 numarada olmuyor.. okan’ın bir şeye karar vermesi lazım artık, torreira lemina mı, torreira sara mı? Torreira lemina önlerine de sara olmuyor çünkü, olacak gibi de durmuyor

çok kötü oynadı

ve bu sene sonu galatasaraya olan hizmetini tamamlamalı

biraz belhanda olayına doğru gidiyor iş

para ederken tekrar aynısını yaşamayalım

Geri
Üst Alt