#8 Gabriel Sara

Bizde olacak tek sey yedek 8 numara.
10 numara degil, 8 numara icin de ilk 11 ağır gelir.
Bu artik net belli oldu.

Ama biz Sneijder, Mertens vb. net bir 10 numara almadıkça bu cocuga da yazik etmis olacagiz. Rafa Silva'yi bir sekilde alabilseydik su an SL'de yari final konusuyor olacaktik cunku o kadar kilit bir taş ki oyunumuzda, ve malesef 1 oyuncunun eksikligi takimi 50% geriye itiyor. Dusunsenize su anda no10 Sneijder bu takim'da, nasil bir futbol izlerdik. Bunu Ocak ayında yapmamamiz gercekten buyuk vizyonsuzluk.

Lemina - Torreira - Sara CL icin vasat uclu. Buna rağmen Osimhen var diye son 16'dayiz. Klas 10 numara ile zevk alarak maclari izleyip tarihi sezon yasayabilirdik.

Tjknin tek seti kendisine bağlıydı.Tum pozisyon öncesi pasları kendisinden geldi

Kendisini beğenmezdim ama ara sıra müthiş maçlar çıkarırdı. juventus maçıyla o son şansı vermiştim ama devamında yine her zaman ki performansını veriyor. daha da hiçbir beklentim yok kendisinden. aldığımız paraya kendisinden çıkıp hakanı alalım önümüze bakalım.

Şimdi de Sara ve Sane çöp ilan edilmiş. 2 maç kötü oynayan satılsa o dalga geçtiğiniz Fb ve Bjk'ye döneriz. Adamlar takım yeniliyor her transfer dönemi. Artık yaş ve fizik itibariyle pili bitenler (ki onlar da çok kaliteli oyuncular aslında) Kaan, Icardi gibileri gidecek. Yerlerine fişek gibi adamlar alınacak. Fazlası gereksiz.

Tor-Lemina-Sara üçlüsü ile zaman zaman üretimde sıkıntı yaşasak da orta sahamız çok güçlü ve dengeli bir oyun oynuyor.

Lemina'yı seneye ŞL, Lig vs derken 20 maç yapacakmış gibi düşünmeliyiz bence. Sara'yı çok severim ama sevgiyle bu işler yürümüyor, bu takımın da bir yerde gelişmesi, upgrade edilmesi lazım.

Lemina'yla dönüşümlü oynayabilecek iyi bir 6 numara ve Sara'nın yerine de net bir 10 numara transfer edilmeli.

Tabii Hakan Ç. gelirse işler değişir.

10 no bölgesinde çevresindeki oyuncu sayısı fazlayken verimsiz hiçbir şey yapamıyor maalesef. Ancak geride baskı yokken orta saha çizgisi civarında 8 olarak iyi oynuyor. Kenara geldiğinde iyi anlaşabildiği birisi olsa verkaç ile birilerini boşa çıkarabilir ama uyum sağlayan olmayınca sırıtması normal.

Çok değişik bir adam gözü kapalı atması gereken pasları bazen atamıyor. Güven vermiyor.

Tor-Lemina önünde olmuyor ısrara gerek yok artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 oynadığında çok sırıtıyor. 8 oynaması lazım. Tutuculuk istediğimiz maçlarda Lemina, daha saldırgan oynayacağımız maçlarda Sara 8 oynamalı. En büyük sıkınıtmız 10 numarada elimizde uygun birinin olmaması. Akgün ve Sané çok sırıtıyor orada. Gündoğan orada oynar diye bir hayal vardı. Sakatlıktan sonra o da gitti. Icardi de orasını oynayamıyor. İhale hep Sara'ya kalacak gibi. Gelecek sezon A+ 10 numara getirmek için ciddi çalışma yapmamız gerekiyor. Arkalarında Sara-Torreira iyi bir ikili olacaktır.

10 oynadığında çok sırıtıyor. 8 oynaması lazım. Tutuculuk istediğimiz maçlarda Lemina, daha saldırgan oynayacağımız maçlarda Sara 8 oynamalı. En büyük sıkınıtmız 10 numarada elimizde uygun birinin olmaması. Akgün ve Sané çok sırıtıyor orada. Gündoğan orada oynar diye bir hayal vardı. Sakatlıktan sonra o da gitti. Icardi de orasını oynayamıyor. İhale hep Sara'ya kalacak gibi. Gelecek sezon A+ 10 numara getirmek için ciddi çalışma yapmamız gerekiyor. Arkalarında Sara-Torreira iyi bir ikili olacaktır.

Seneye bizim orta saha kurgusunu belirleyecek oyuncu Hakan Ç. olur. Çok büyük ihtimalle gelecek. Haliyle;

-------Hakan Ç.------
---Torreira------X----

Rotasyonda:
Lemina
Nhagga
İlkay
Kaan

Bu şekilde oluruz muhtemelen.

bu herif inceci 10 numara, sane hazırlayıcı kanat, barış kanat-forvet oynadığı sürece topçulara bişey dememeye karar verdim. lafa gelince okan buruk 3 senenin şampiyonu kapayın çenenizi demeyi biliyolar, bunların da hepsi şampiyon topçular, yapamıyolarsa da vardır 1 bildikleri.

Seneye bizim orta saha kurgusunu belirleyecek oyuncu Hakan Ç. olur. Çok büyük ihtimalle gelecek. Haliyle;

-------Hakan Ç.------
---Torreira------X----

Rotasyonda:
Lemina
Nhagga
İlkay
Kaan

Çalhanoğlu önü Torreira+Sara bence iyi olur. Sané'den çıkıp o maaşa Osimhen'i besleyecek bir de kanat indirmek gerekir.

-------Hakan Ç.------
---Torreira------X----

Rotasyonda:
Lemina
Nhagga
İlkay
Kaan

çalhanoğlu gelsin de zaten yanında kim oynasa iyi gösterir

Çalhanoğlu önü Torreira+Sara bence iyi olur. Sané'den çıkıp o maaşa Osimhen'i besleyecek bir de kanat indirmek gerekir.

Sara'yı iyi paraya okutup hoşça vedalaşalım derim. Atıyorum 25'e (aldığımız para) satsak, üstüne 10-15 eklesen Ederson ayarı bir oyuncu alabiliriz.

--------Hakan Ç.--------
----Torreira----Ederson--

Veya Bernardo Silva. Her türlü olur.

çalhanoğlu gelsin de zaten yanında kim oynasa iyi gösterir

Hakan'ın olayı registalık olduğu için önüne zaten Torreira %100 konur. Mesele Torrik'in yanına kimin geleceği. Orada işte Ederson veya Bernardo Silva tarzı bi adam mük olur. Orta saha zayıf falan da kalmaz, Hakan kemik gibi adam.

Hakan'ın olayı registalık olduğu için önüne zaten Torreira %100 konur. Mesele Torrik'in yanına kimin geleceği. Orada işte Ederson veya Bernardo Silva tarzı bi adam mük olur. Orta saha zayıf falan da kalmaz, Hakan kemik gibi adam.
Hakan valla çok fena oyuncu o yüzden regista değil merkezde hangi rolü versen en iyisini yapar.Sara'nın yerine koy mesela şuanda onun rolünde her maç skor yapar orada.Bence torr-hakan yine işte +1 oyun kurucu olmalı sana katılıyorum o konuda ama tabii torr'un iniş çıkışları yüzünden o kurguda bir şüphem de var ama tabii torr burada futbolu bırakmalı direkt 11 oyuncusu olsun olmasın farketmez.Ben o yüzden merkeze 1 tane direkt dümdüz mandela keita gibi kesici , hakan ve +1 merkez daha almamız gerektiğini düşünüyorum totalde 3 os almamız lazım sezon sonu.Fabian ruiz uzatmadı sanırım hala ben isterimki Hakan-Ruiz-Torr yapalım

Geri
Üst Alt