#8 Gabriel Sara

Çok iyi oynadı bence biraz daha şutu düşünselerdi kaleci çok sektiren bir profile sahipti hiç zorlamadık

Bir ara bayağı saydırdım maçta Barış ile kendisine ama bizim adımıza maçın adamıydı Uğurcun ve Jakobs ile birlikte.

Bence çok iyiydi ama hızlı hücumda Osi yerine Lang'a vermeliydi

Açık konuşmam gerekirse:
Sara’ya kötü topçu diyen toptur, vegandır.

Asensio gibi kaliteli bir oyuncu olsa 1-0 değil 3-0 görürdük.

En azından araya attığı 10 pasın 9'unu yanlış atmıyor.
Diğer taraftan bakınca da Asensio gibi bir adam bugün bizde Sara'nın yerinde olsa belki de 2-3 gol yiyecektik. Bugün Sara kaç km koştu cidden çok merak ediyorum

Diğer taraftan bakınca da Asensio gibi bir adam bugün bizde Sara'nın yerinde olsa belki de 2-3 gol yiyecektik. Bugün Sara kaç km koştu cidden çok merak ediyorum
Koşu olarak zaten inanılmaz mücadele ediyor üst taraftada dedim bu konuda net övülür fakat şu pas konusunda inanılmaz laubali geliyor her seferinde nasıl yanlış karar veriyor anlayamıyorum.

Koşu olarak zaten inanılmaz mücadele ediyor üst taraftada dedim bu konuda net övülür fakat şu pas konusunda inanılmaz laubali geliyor her seferinde nasıl yanlış karar veriyor anlayamıyorum.
En büyük sıkıntısı o zaten. Onu da çözdüğünde piyasanın eşsiz futbolcularından birisine dönüşecek. İyi ki bizimle.

Geri
Üst Alt