- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Ilk yarı gayet iyi oynarken 2.yarı sıctı ve genelde hep boyle yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw Asensio ne kardeşim siz GSnin hangi seviyede olduğunun farkında mısınız?Asensio gibi kaliteli bir oyuncu olsa 1-0 değil 3-0 görürdük.
En azından araya attığı 10 pasın 9'unu yanlış atmıyor.
Avrupada asensio ne yapmış onuda yazsalar keşkeYaw ne Asensio ne kardeşim siz GSnin hangi seviyede olduğunun farkında mısınız?
Diğer taraftan bakınca da Asensio gibi bir adam bugün bizde Sara'nın yerinde olsa belki de 2-3 gol yiyecektik. Bugün Sara kaç km koştu cidden çok merak ediyorumAsensio gibi kaliteli bir oyuncu olsa 1-0 değil 3-0 görürdük.
En azından araya attığı 10 pasın 9'unu yanlış atmıyor.
Önünde Osimhen, Sağında Barış, Solunda Lang oynuyor dimiAvrupada asensio ne yapmış onuda yazsalar keşke
Kasımpaşa dep ve Eyüp falan yapmıştır maksAvrupada asensio ne yapmış onuda yazsalar keşke
Koşu olarak zaten inanılmaz mücadele ediyor üst taraftada dedim bu konuda net övülür fakat şu pas konusunda inanılmaz laubali geliyor her seferinde nasıl yanlış karar veriyor anlayamıyorum.Diğer taraftan bakınca da Asensio gibi bir adam bugün bizde Sara'nın yerinde olsa belki de 2-3 gol yiyecektik. Bugün Sara kaç km koştu cidden çok merak ediyorum
brezilya mt'ye alsınlar sadece tek yarı oynasın iki taraf da fit olur bu işeIlk yarı gayet iyi oynarken 2.yarı sıctı ve genelde hep boyle yapıyor
fbde kim oynuyo sizin gibi takip etmiyom pekÖnünde Osimhen, Sağında Barış, Solunda Lang oynuyor dimi
En büyük sıkıntısı o zaten. Onu da çözdüğünde piyasanın eşsiz futbolcularından birisine dönüşecek. İyi ki bizimle.Koşu olarak zaten inanılmaz mücadele ediyor üst taraftada dedim bu konuda net övülür fakat şu pas konusunda inanılmaz laubali geliyor her seferinde nasıl yanlış karar veriyor anlayamıyorum.
Asensio forması al kendine knkÖnünde Osimhen, Sağında Barış, Solunda Lang oynuyor dimi