#8 Gabriel Sara

Yavaş yavaş uyum yakalayıp daha iyi oynayacaktır çünkü bütün herkesle anlaşması gereken bir mevkide oynuyor ama 18 falan etmeyeceği gerçeği ile şimdiden yüzleşelim derim.

Bugün sara ve torreira cok iyi tuttu konya geriden top çıkartmadı onunda etkisi var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortasahayı bypass edip sürekli uzun oynadığımız maçta olumlu yada olumsuz nasıl hükme varıyorsun anlamıyorum.

net görevler verilmeli. git topu al, geriden kur, hata da yapsan toptan kaçma diye. kendi kendine sorumluluk alıp takımı dardan çıkaracak bi adama benzemiyo. zaten gelirken de herkes ne kadar şeker bi adam olduğundan filan bahsediyo. bizim hocaya şeker değil acı biber lazım

18 milyon euroya kimi alsak sırıtır. 10 numarada oynatırsak bence sorun çözülecek.

Olur mu admirim şempiyıns 2.lig mükemmel. Ligin sonuncusu bizde şamp olur. Gittik en kötü tercihi aldık gene. Driplingde yok ne var ki bunda.
2.lig şampiyonluğa oynayan takımın iyilerinden olsa yine bir derece neyse derdik de bu norwich zaten zar zor play off yapmış dandik bir takımmış. Oranın yıldızı olsan ne olur

18 mionun altından kalkabilmesi için Alex vari perf lazım. Aslında az daha önde kullansak o stile yakın gibi koşuşu filan benziyor.

Bir konuya hak veriyorum bu lige 18 m euro adam getirdiğin an çatır çatır performans vermeli ama en azından sabretmek lazım.

İlk yarı o kadar koşuya rağmen etkisizdi biraz takım uyumsuzluğu ya da arkadaşları riske girmemek için çok fazla pas atmadı.

3-4 hafta daha görmek lazım umarım hızlı toparlar bu şekilde olursa ciddi eleştirilir.

Bu adamı 10'a çekmeden hakkında kötü yorum yapamam , mertens kötü başladı ve devam ediyor , Okan forma adaleti olmadığını young boys maçında görürüz yine.

Bu arada üçlüde oynar durumu gelmeden önce de belliydi ve hatta sanılanın aksine üçlünün solunda değil ters ayakla sağında daha iyi gibi görünüyor Ödegaard tarzı (pozisyon olarak diyorum, oyun stili olarak değil)

o zaman sol içe berkan atılıp oynanabilir bazen ama okan asla oynatmıyor 4-3-3
Evet yani soyle:

Torreira
Sara----------X
X'e artik kimi koyarsan koy. Iste o bolgeye bir transfer yapip oyunu da bu kurguyla oynamak gerekiyor.

Tabi bazilari da soyle fikir atiyor ortaya;

al bir defansi kuvvetli orta saha ve soyle oynat:

X
Sara------Torreira
Hangisi daha dogru olur kararsiz kaldim. Tabi yapacagimiz transfere bagli umarim teknik ekip buna bir cozum bulur.

Geri
Üst Alt