Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.417
- 1.022
- 2.223
Bir cisim yaklaşıyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 çok ya ne bileyim...7-8 Milyonluk adam olsa umudum olurdu ama 20 milyonluk perfromans sergileyebilecek mi .. zor.
18 verdiğin adam bir şeyler gösterecek, ki sezon öncesi kampı da geçirdi geldi kendisi. Bir hayalet daha almamışızdır umarım.
Yaw 10’da da iş yapacak adam değil. Sırtı dönük bir top aldı; sol ayağına alıp dönse şut açısı bulacaktı. Geri mi ne döndü. 3’lü orta sahanın içi bu adamBizim sistemin 8 nosu olmadığı çok açık. İşin kötüsü 10'a atsak orda da iş yapar mı emin değilim. Sadece koridorlara attığı koşuları beğendim
orada kızdım ben de. dönse kaleye vurabilecektiYaw 10’da da iş yapacak adam değil. Sırtı dönük bir top aldı; sol ayağına alıp dönse şut açısı bulacaktı. Geri mi ne döndü. 3’lü orta sahanın içi bu adam
4-3-3'ün sol içine atsak sağı için adam yok bizde. Yanlış adam almışızYaw 10’da da iş yapacak adam değil. Sırtı dönük bir top aldı; sol ayağına alıp dönse şut açısı bulacaktı. Geri mi ne döndü. 3’lü orta sahanın içi bu adam