#8 Gabriel Sara

olacaksa bile ikili orta saha düzeninde olmaz gibi

öyle çok atletik, tempo yapacak bir adama benzemiyor. demirbay ile olan sıkıntılar ne ise yine aynısı oldu

belki de 10 no oynamalı

7-8 Milyonluk adam olsa umudum olurdu ama 20 milyonluk perfromans sergileyebilecek mi .. zor.

Norwich ilk gittiginde çok kötüymüş adaptasyon sorunu yaşamış , kumaş var ama çevresindekilerde önemli takıma uyum sağlamasını beklemekte fayda var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18 verdiğin adam bir şeyler gösterecek, ki sezon öncesi kampı da geçirdi geldi kendisi. Bir hayalet daha almamışızdır umarım.

Dostum neymar bile barcaya ikk gittiginde eleştirilerden dolayı ağladı soyunma odasında , biraz beklemekte fayda var maliyetten ayrı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira 'nın yanına bir 6 numara alırsak kendisini martens 'in yerinde kullanmak gerek.

Adamı regista gibi bizim onsekizin önünde oynatmak adamı köreltiyor.

Bizim sistemin 8 nosu olmadığı çok açık. İşin kötüsü 10'a atsak orda da iş yapar mı emin değilim. Sadece koridorlara attığı koşuları beğendim

erken yorumlar acımasız iki maçtır, kötü bi takımda çok zor bi görevi üstleniyor gelir gelmez ama hakikaten de asıl mevkisi 10 gibi duruyor şimdilik

Bizim sistemin 8 nosu olmadığı çok açık. İşin kötüsü 10'a atsak orda da iş yapar mı emin değilim. Sadece koridorlara attığı koşuları beğendim
Yaw 10’da da iş yapacak adam değil. Sırtı dönük bir top aldı; sol ayağına alıp dönse şut açısı bulacaktı. Geri mi ne döndü. 3’lü orta sahanın içi bu adam

Ömerin yüzünü değiştirdiler. Ömerin sesini değiştirdiler ama o bakış aynı bakış.

d3f7fd53815e4772ab007826e3a989d8.jpeg

net sistem oyuncusu. 8 numara zaten değilde, bizim takımda sistem namına da bisey olmadığı için, sacma sapan bir transfer.
Hata hocada, nasıl onay vermiş anlamak güç

Yaw 10’da da iş yapacak adam değil. Sırtı dönük bir top aldı; sol ayağına alıp dönse şut açısı bulacaktı. Geri mi ne döndü. 3’lü orta sahanın içi bu adam
4-3-3'ün sol içine atsak sağı için adam yok bizde. Yanlış adam almışız

Zaten Okan da asla 4-3-3'e dönmüyor 15 dklığına bile.

Geri
Üst Alt