- 18 Mayıs 2011
- 53.824
- 57.983
- 4.613
Kakalayin gitsin arabistana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de iddia ediyorum 5 büyük ligin ilk 10'undaki herhangi bir takıma ver bir şey yapamaz. Overrated bir adamSorunun gerçekten oyuncularda olmadığını ne zaman anlayacağız acaba? İddia ediyorum bizden gitsin, gittiği yerde bam güm kaleye zımbalamazsa çok şaşırırım.
Hocam mesele bu değil ki Sara dünya yıldızı mıdır, yıldız adayı mıdır diye tartıştığım bir durum yok. Kendimizi abartmanın da bir manası yok, oyunumuzu geliştirmemiz ve eldeki oyunculardan da ne şekilde verim alabileceğimizi öğrenmemiz gerekiyor. Bundan bahsediyorum.Ben de iddia ediyorum 5 büyük ligin ilk 10'undaki herhangi bir takıma ver bir şey yapamaz. Overrated bir adam
Carlos Vinicusfutbol tarihinde ki en yeteneksiz 3 brezilyalı say deseler
tete
elano
sara derim, aaa 3 ü de bizde oynamış
Okan buruk geliştirici yetiştirici veya sistem hocası değil. Ancelotti tarzında pragmatik bir hoca. Başarı için böyle hocalara iyi ve hazır oyuncu vermek zorundasın. Ts mevzusuna gelirsek ts şampiyonluk iddiası olan bir takım değildi zaten öyle topçulara süre verebiliyordu. Şampiyonluk sezonunda öyle bir ts yoktu mesela yıldız ve tecrübeli oyuncular şampiyon yaptı onları. Gs hiç bir zaman ilk 11'inde oyuncu yetiştiremez. Bunu tıpkı avrupadaki büyük takımlar gibi B takım, rezerv takım, kiralama gibi yöntemlerle yapabilir ki onun için de profesyonel bir yönetim tarzı lazım.Hocam mesele bu değil ki Sara dünya yıldızı mıdır, yıldız adayı mıdır diye tartıştığım bir durum yok. Kendimizi abartmanın da bir manası yok, oyunumuzu geliştirmemiz ve eldeki oyunculardan da ne şekilde verim alabileceğimizi öğrenmemiz gerekiyor. Bundan bahsediyorum.
Geçen sene Union, Frankfurt, Monaco, Juve daha önce Young Boys, Alkmaar, Rigas, Malmö, Dinamo maçlarının hepsi mi yol kazasıydı mesela?
Ya onu da geçtim Nhaga, bizim yerimize Trabzon yapsaydı, Oulai gibi mi olurdu acaba diye soru işareti olmayan biri var mı? Olurdu olmazdı ayrı konu. Ancak bize geldikten kısa süre sonra herkes harcıyoruz, harcayacağız demeye başladı. Durum da ortada.
Konu Sara kimdir, ne yapar falan değil bana göre. Takım ne oynar, Sara bu takımda neyi iyi yapabilir doğru soru. Cevap hiçbir şeyse gönderirsin gider bi şekilde. Bence cevap hiçbir şeyi iyi yapamaz değil yine de.