#8 Gabriel Sara

Kendimi bildiğim bileli futbolu ve Galatasrayı yakından takip ederim.
Bu adam kadar yetersiz olupta görülmeyen ısrarla övülmek için taklalar atılan bir oyuncu görmedim.Bu adam yerine gene bu fiyata alınan yerli bir oyuncu olsaydı şimdiye içinden geçerlerdi.
Başımızdaki adamlar okan buruk dahil transferde resmen tarih yazıyor.Bir gram utanma yok bunlatda.
Bir ara anket yapılmıştı bu herife belhanda'dan çok oy verildi : D belhanda bunu top diye oynar.

Bir ara anket yapılmıştı bu herife belhanda'dan çok oy verildi : D belhanda bunu top diye oynar.
Belhandayıda çok sevmezdim.Düşeceği için hep satılmalıdır derdim.
Ama adamın iyi yaptığı işlerde vardı.Hiç karşılaştırmam bile.
Sinan yılmaz diye bir yorumcu var.Adam scoutllık falan yapmış.Hala sarayı övmek için taklalar atıyor.Gerçektan anlamakta zorluk çekiyorum..
Basit bir anlatımla hız yok,şut yok,güç yok, net top çalma yok,çalım yok,top hakimiyeti yok, Hani gerçekten zeki futbol bilgisi üst düzey olan bir adam şu leş ligde bu kadar az gol asist katkısı yaparmı.Yapmaz mümkün değil..Demekki buda yok.

Kendimi bildiğim bileli futbolu ve Galatasrayı yakından takip ederim.
Bu adam kadar yetersiz olupta görülmeyen ısrarla övülmek için taklalar atılan bir oyuncu görmedim.Bu adam yerine gene bu fiyata alınan yerli bir oyuncu olsaydı şimdiye içinden geçerlerdi.
Başımızdaki adamlar okan buruk dahil transferde resmen tarih yazıyor.Bir gram utanma yok bunlatda.

Belhanda bir bu iki

Fark yaratabilecek,elit seviyeye gelecek seviyeye asla gelemez hep bu standartlarda kalır 2 ileri 3 geri

Vücudunda bi gariplik var sara'nın. Hantallik mi desem çeviklik hız vs hiç biri yok. 31 yaşında futbolu bırakacağını düşünüyorum

fareli köyün kavalcısı işte, norwich'te attığı şutları, golleri de biliyoruz. böyle herifleri zararına da olsa elden çıkaraksın ki en azından avrupa kulübüne gidip alın teriyle para kazansınlar. 20 vermişiz, 30 vermişiz, altıpastan topu kaleye yönlendirecek çevikliği olmayan heriflere florya'da verilecek çeşme suyu bile zarar.

Geri
Üst Alt