#8 Gabriel Sara

Çok garip adam. Sadece skills videolarina baksan 150 milyon eder ama öyle garip top kayıpları varki anlamıyorum.

Savunulacak birşeyi kalmadı.Tanker gibi.Antrenmanı es mi geçiyor artık problem ne bilemeyiz.

Ula ben en çok basit pas hatalarına kuruluyorum

5 metreye pas şiddetini ayarlayıp atamıyor

İşte o zaman çıldırıyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beraber oynadığı herkesin işini zorlaştırıyor. Bu adamla oynayan 10 numaranın 8 ve 6 da oynaması lazım aynı maçın içinde. Osimhen'in bile defansif katkısı daha yüksek. Torreira ve Lemina'ya gelene kadar ilk bu adam konuşulmalı.

"Tamam, defans yapmıyor ama ofansif katkısı çok iyi.." de diyemiyoruz. Tek sivrildiği şey olan pasları da kalitesizleşmeye başladı

Ula ben en çok basit pas hatalarına kuruluyorum

5 metreye pas şiddetini ayarlayıp atamıyor

İşte o zaman çıldırıyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur mu reis en iyi pasör ve oyun kurucuymış bu arkadaş.
Abi bu adamın bu performansı normal.Ne istiyorsunuz siz.
Adamın şut tekniği vasat,sertlik yok çabukluk yok.hadi çok ağır olabilirsin ama ağırsan muazzam teknik top hakimiyetin olur.Kalçayı bir koyarsın top alamazlar oda yok.Pas tekniği bile ortalama.
Peki o zaman ne istiyoruz bu adamdan.
Adam normal yetenekleri doğrultusunda performans gösteriyor.Bunun karşılığıda yetersiz.Bu kadar basit.Bu hiçbir zaman değişmeyecek.Daha iyisini hakediyormuyuz daha iyisini alabilecek güçttemi buı klüp evet.o zaman daha iyisini alacaksın.Gönderebiliyorsan gönder gönderemiyorsan yedek olarak kalacak.Bu kadar basit..

Sabah sabah aklıma geldi yine midem bulandı, ben böyle kepaze futbolcu ne gördüm ne işittim.

İğrenç. Bir vatan evladı Cimbomlu şunu vursa da kurtulsak.

dün neydi lan öyle
sara'nın muhtemelen en kötü kariyer performansıydı.

yani öyle çok ince asistler denedi de olmadı değil, baya baya yanına pas atamadı. yemin ederim benim bile verebileceğim pasları veremedi, anlamadım.

buna rağmen 2 maç 2 asist. full istatistik üzerinden oyuncu analizi kasmak bu yüzden boş iş.

Deplasmanlarda bu kadar kötü topçu görmedim. Ft'nin 18-19 da yaka paça kadro dışı bırakacağı türde bir oyuncu.

Brezilya milli takıma davet edildi tamam
Sol ayağı harika,saf yetenek tamam
Cok iyi orta acıyor tamam

Pekii neden 1 tane taliplisi cıkmıyor resmi olarak,yüzlerce Avrupa klubü yahu bunların hepsi kör be

Geri
Üst Alt