#8 Gabriel Sara

ilk geldiğinde defansif katkısı çok daha iyiydi. ceza sahasına da çok girerdi, sonra unutttu. şimdi 10'dan 8'e geçince sürpriz oyuncu olarak kendini atmayı yeniden yapar oldu. fizik olarak çok daha iyiydi her şeyden önce, ilk geldiğinde 60 metre deparla koşup eksik stoperin yerini doldururdu. şimdi duran top kullanmaya bile o iştahla gidemiyor. fernandez'in geleceğine kendimi inandırıp azı için sara'yı suçlayacak kadar gerizekalı değilim çünkü sara'dan 10 numara çıkmayacağını 1 sene önceden gören kitledenim, böyle saçma bi çıkarımı nerden yaptın bilmiyorum. bugün bile şl'de lemina-torreira-batrakov'un elden çıkabilecek en iyi 3'lü olduğunu düşünüyorum ama bu durum sara'nın hala eldeki en iyi çift yönlü orta sahamız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ama ilk geldiği fiziği olsa bu ideal 3'lüde onun için torreira'yı keserdim.
Ağır olduğu için, çevik olmadığı için gidemiyor gibi görülüyor ama geçen sene Juve maçı mıydı Liverpool maçı mıydı en çok koşan oyuncu olmuştu ki hep ilk 3'te. Defansa doğru geri depar atmadığı/atamadığı maçların hepsinde 10 gibi kullanılmaya çalışıldı, bu durumda da çok normal tabi. CM oynadığı her maçta defans görevlerini de yapıyor. Mertens varken 8 oynuyordu ama şutunu görmezdik pek, ceza sahasında görmezdik(ilk etapta da göremezdik) ama şu anda 8 iken bile daha çok oralarda.

Sara Avrupa çapında bir çift yönlü orta saha, her daim elimizdeki leş, komşunun tavuğu da kaz görünüyor maalesef. Sana söylemiyorum bunu ama genel kanı hep bu. Apokerim için de geçerli bu mesela (bugün leşti o ayrı - 4 yılın en leşi)

ilginç bir herif ya 10 numarada bu kadar düşüp 8 numarada iyi oynaması garip. 8 oynadığı zamanlar daha iyi.
adam zaten 8 - 10 değil ki? dediğin şey gayet doğal :D

geçen sezon önü boştu - torreirada dağınık oynuyordu basıyordu ileri bölgesini kaybediyordu.

şimdi o presi batrakov yapıyor - sara ve torreria rahat. gece gündüz farkı hatta geçen sezona göre.

Ilk defa solak ayağını hissettirdi. Vururken yakışıklı vurdu. Eskiden böyle emaneten vurur gibiydi

Senede 40,50 maç oynayan adamlar hiç düşüş göstermeyecek, yok öyle bişey, Torreira ile beraber satmayı geç direk kovuyordu futbol ve futbolcudan anlamayan , konsol oyuncuları

Kendisi ilk yazılacak orta sahamız Torreira bugün iyi oynamış olsa da yanında Manu Kone tarzı bir oyuncu olsa M.City seviyesi oyuncu haline gelecek adam Gabriel Sara yetenekleri çok yüksek

Batrakov etkisi midir bilmiyorum 8 numaraya geçince çok iyi oynamaya başladı.

Aferim olm Ahmet boyle devam et. Umarim hocan olacak eleman sonunda nerede oynaman gerektigini ogrenmistir.

İlk 25 dakika baya verimliydi sonra düşüşe geçti 75'den sonra biraz daha açılmaya başladı ama karşı takımın 10 kişi kalması da buna etken oldu, üzerinde ki yük azaldı. İyi bir oyun, verimli bir oyun sergilediğine inanıyorum.

En son kaan atmış freekick golü :asd: Bugün Batrakov ile uyumu fena değildi fakat zayıf kaldı ortasaha sanki. bu agucukgugucuk yerine biraz daha yıpratıcı ısırgan bir ortasaha alsaydık Sara-Batrakov-sert ortasaha ile güzel şeyler olabilirdi.

An itibariyle en formda 2.oyuncumuz Osimhenden sonra.Tam bir usta gibi oynuyor.Hep boyle oynasa orta sahanin krali.

Geçtiğimiz sezon başı Davinson kötü bir sezon geçireceğinin sinyallerini veriyordu ve öyle de olmuştu.

Bu sezon da Sara kariyer sezonunu geçirecek hissi var bende. Sakatlanmazsa çift hane skor katkısı vermesini bekliyorum Torreira ile beraber.

Batrakov etkisi midir bilmiyorum 8 numaraya geçince çok iyi oynamaya başladı.
Batrakov topu çok hızlı dolandırıyor. Sara topu ayağına aldığında önü açık oluyor genelde. Ayrıca topsuz oyunda da Yunus, Batrakov ve Osimhen çok güzel basıyor. Torreira ve Sara da çok fazla öne çıkmalarına (rakip ceza sahasına yakın) gerek olmadan kendi mevkilerinin önünde topu kazanabiliyorlar. Bu da efor kaybetmelerini engelliyor.

Bizim en teknik en iyi saha görüşlü adamımız olabilir millet buna bile gitsin diye dua ediyordu. Tek eksiği hantal olması biraz, atletik olsa zaten sende ne işi var.

Geri
Üst Alt