#8 Gabriel Sara

24 milyon diyorlar doğru mu acaba diyecem de başımızda dursun varsa olur mu olur

Her neyse olum sara yarın sana verilen paranın hakkını vermelisin

Yarın ki maç iyi oyna başka da bişey beklemiyoruz hatta bir ay tatil yap ananın babanın yanına brezilyaya git naparsan yap ama yarın ki maç göster kendini
Kim diyor fenerli kankilerin mi?

18 milyon verdik diye senden beklentilerimiz bu dostum. Çık ve bize CLyi getir

Yahu 7 gun olmus. Hiç haberi de gözüme çarpmadı, harbi ne oldu cocuk dogdu mu? :)

gabriel sara
düşürme bizi dara
yosa demirbay sana der ki
wara wara

:/

sorma ya.
ulan insan bir sorar bizim taktik registaya uygun mu diye.

(*regista ne bu arada?)
kisaca -
* italyanca futbol terim'i ; ing ; bi nevi saha ici *direktor .

stoperlerin onun de konumlanirlar genelde(bi nevi daha deep orta saha). link olarak defansla ofansin arasindaki *kopru . tempo kontrol eden/ayarlayan . kanimca sahadaki beyin .

bizde en son bu baglamda *selcuk inan'in zamanla bu *role burunmesini beklemistim . <-> pirlo nun zamanla evrildigi gibi bir yol .

gunumuz modern futbolda en begendigim ornkler ; pirlo , xabi alonso ,veratti.
433 yayilimi bu *bolge baglaminda en begendigim format.

kanimca, deep-lying position konumu *yuksek oyun akli gerektiren bir bolge regista mantiginda . dolayisiyla da ustte verdigim 3 bold ornek bu baglamda net isimlerdir tarafim adina. yuksek top teknigiyle beraber ~fundamental oyun akli yuksekligi ve becerisi. elzem olan tipoloji ve bolge .

bizim 4231 -> merkez 2li nin ozellikleri nasil olmali , bu da ayri konu basligi.

diger yandan konu sara oldugundan yinelemek gerekir nacizane ;
sara bir kac mevkide oynamis bir deger. 6, 8 , 8,5 , 10 ,kanat bekler vs bunlar brezila donemi, daha once nacizane vurgulamistim.

bu mesajin ana tema'si regista konusu oldugundan kendisiyle baglamlandirirsam ; mevcut 4231 de ilk mesajimda belirttigim gibi lucas'in yaninda elbette oynar. ancak en efektif ve verimli olacagi yer rakip ceza sahasina yakin oldugu konumlar.

diger yandan, kendisini regista rolunde ; 433 de gormek isterdim. oyun akli,teknigi, vizyonu ve sahayi genel gorus yapmasi dolayli.

4231de lucas ile ekuri olarak elinden geleni yapacaktir suphesiz.

yine de bolgesi konusundaki beklentim ayni.

vs vb .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Bu kez bütün duran topları bırakırlar inş

Geri
Üst Alt