#8 Gabriel Sara

Defansif yönü sıfır malesef. Bu adam 4-3-3 de ofansif 8 numara oynar sadece ve okan ın asla oynatmadığı bir diziliş. Böyle bir kepazece akıl tutulması sadece bizden beklenirdi zaten

Ne hocanın ne oynatmaya çalıştığını ne de ne oynadığını biliyorsunuz, DEHA hocamızın futboluna ve orta saha kurgusuna laf etmeyin.

Harika kullanıyor, ben çok beğendim.

İlk maç müthişti bu maç kötü. kumaşı var ama 18 fazla gibi şuan. 1 ay içinde anlarız ne olduğunu. umarım kaos yaşamayız o zaman heba olabilir.

Bu maçta Nelsson’dan sonra takımda en iyi savunmayı yaptı ve 2 kritik müdahalede bulundu.

Gerçekten bazı şeyler şov halinde olacak ki gözünüze girsin.

Son adama müdahalede ayakta yapmayıp Barış gibi kendini yerlere atarak müdahale etseydi bugün bu laflar edilmezdi

Kerem için konuştuk. Bir sürü şey dediler haklı çıktık.

Zaha için konuştuk. Bir sürü şey dediler haklı çıktık. Çıkacağız.

Okan için konuştuk. Bir sürü şey dediler haklı çıktık.

Florya konusu için konuştuk. Bir sürü şey dediler haklı çıktık.

Şimdi de Sara için diyoruz. Gene haklı çıkacağız. Sonuç belli.

Ama o kadar kalıplaşmış düşünceler var ki kıramıyorsun. Ancak o olayın başına gelmesi lazım.

Bu adam 8 değil. Bu kadro ile bu kadar oynar bu adam. Daha iyisi olmaz. Dün diğer konuda norwichte oynadığı maçlar sonrası wagnerin röportajlarından birinin linkini verdim. Bunun gibi bir sürü var hatta. Pink Un'dan bulabilirsiniz.

Wagner adamı 3 orta sahalı kadro da ilk 8 de başlatıp sonra 10 a alıp öyle oynattı. Orada verim aldı bundan.

Burada hala adama laf söyleyenler var.

Git en baba 8 i getir dünkü maçta torreira yanına koy aynı şey olur. Kadro, taktik dizilim o kadar hatalıydı ki dün akşam.

Ama bunu göremeyenler var hala. Garip.

Neyse bunda da haklı çıkacağız nasıl olsa. Umarım iş işten geçmeden çıkarız.

İki yıldır orta saha diye yanıp tutuşuyoruz ama gidip o kadar para verip en ihtiyacımız olmayanı bulmuşuz, hakikaten helal olsun hocaya da yönetime de. İstesen yapamazsın. Kerem Demirbay’ın Brezilya versiyonu ve genç olanı ama bence Kerem daha kaliteli

Bu zamana kadar ki perfonmansına göre konuşuyorum bu adam demirbaydan daha kötü durumda. Boys maçında ilk yarı defansif aksiyonlarda vardı sadece de ofansif olarak ne kattı mesela bize ? Gram ümit falan da vermiyor bana oyun tarzı.

Bu zamana kadar ki perfonmansına göre konuşuyorum bu adam demirbaydan daha kötü durumda. Boys maçında ilk yarı defansif aksiyonlarda vardı sadece de ofansif olarak ne kattı mesela bize ? Gram ümit falan da vermiyor bana oyun tarzı.

Güzel soru dün ofansif olarak kim ne kattı rengim

İyi oyuncu klası oyun zekasına diyecek bişey yok. Ama ikili os nin 8 i kesinlikle değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya 433e döneceğiz ya da 10 oynayacak. Mevcut haliyle çift pivot oynaması imkansız dün hepimiz gördük.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 numara oynamaya devam ederse taraftara yem olacak. 10'a atıp arkasında iyi bir 8 numara ile gol asist katkısı yapacağını düşünüyorum.

Ofansif olarak katması icin on libero gibi oynamaması lazım.

Haklısınız da bunu iyi oyuncu düzeltmesi gerekmiyor mu ? İyi futbolcu kendi sorumluluklar alarak birşeyler yapmasını beklerim ben taraftar olarak. Taraftarım ben hep iyi olanı isterim gerisini TD düşenecek.
Kadroda çok büyük yanlışlıklar var 10 numara özellikli adam hücumda değil defansın onunde oynuyor Bats forvet arkası gibi oynuyor Barış sağ bek oynuyor devre arası iki bek çıkıyor iki bek giriyor.Yani hoca macera deniyor.Yani en basitinden sağ da Jelert solda Berkan orta saha da Kerem Torreira önlerinde Sara olarak ciksaydik Bats Mertens hamle oyuncusu olarak kalsaydi çok farklı olurdu

Geri
Üst Alt