Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Brezilyali cicaldau. Fazlasi degil. 30 m buna 10m vasat sag beke. Savurun Gs'nin paralarini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 258818
Mesela Brighton bu adama 32 vermiş. İzlesen ya bu adama 32 verilmez dersin ama adamlar veriyor. Çünkü kendi sistemlerine uygun ismi bulduklarında parayı kolayca harcıyorlar. Her hocanın kafasında muhakkak oynatmak istediği bir sistem vardır fakat eldeki mevcut kadroda bu sisteme uymayan oyuncu fazlalığı varsa başarılı olmak zor. O zaman da eldeki oyuncu grubuna göre oyun sistemi belirlemek lazım.
Bende aynı şeyi savunuyorum zaten hocam onda sıkıntı yok diziliş yanlış. Benim anlatmak istediğim adamın bize ne katabileceği ben ışık görmedim şöyle topu alıp kilit pas atsın adam çalımlasın solonom yapsın falan .Kadroda çok büyük yanlışlıklar var 10 numara özellikli adam hücumda değil defansın onunde oynuyor Bats forvet arkası gibi oynuyor Barış sağ bek oynuyor devre arası iki bek çıkıyor iki bek giriyor.Yani hoca macera deniyor.Yani en basitinden sağ da Jelert solda Berkan orta saha da Kerem Torreira önlerinde Sara olarak ciksaydik Bats Mertens hamle oyuncusu olarak kalsaydi çok farklı olurdu
Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.Bende aynı şeyi savunuyorum zaten hocam onda sıkıntı yok diziliş yanlış. Benim anlatmak istediğim adamın bize ne katabileceği ben ışık görmedim şöyle topu alıp kilit pas atsın adam çalımlasın solonom yapsın falan .
İstediğimiz o zaten ama şu zamana kadar gördün mü böyle birşey ? ben görmedim zaten ben bu zamana kadar ki durumunu yorumladım.Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.
Anladım renkdas ama Mertens ile Sara ayni anda sahada olması yanlış Sarayı hoca öne koymadığı ve duran topları ona birakmadiklari sürece oyuncu eleştiri alır.Mertensin yerine koyup iyi bir 8 numara alsalar iddia ediyorum çift haneli rakamlara ulasirİstediğimiz o zaten ama şu zamana kadar gördün mü böyle birşey ? ben görmedim zaten ben bu zamana kadar ki durumunu yorumladım.
bunun için 10 numarada oynaması şart bu adamı 3 5 maç on numarada görmek istiyorum mutlaka gol asist katkısı yapacaktır belli bi düzeyde arkasında kerem d. mi oynar kaan mı çok farketmez adamı 8e koyup öndeki 4 lünün yükünü lucas'la sen taşıyacaksın demek mantıklı değil.Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.
Sen adamı sürekli geriye koştur, rakip kaleden uzakta konumlandırırsan bu şekilde taraftarın önüne atarsın. 20 verdik 23 verdik her yerde oynayacak her yerde aynı verimi verecek diye bir kaide yok. Kaleciye 20 verdik gerekirse her yerde oynamalı diyebilir misin?Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.
Şu eleman 20 milyon ediyorsa ben futbolu bilmiyorum arkadaş.
Onları yapabileceği bir mevkide değil..İstediğimiz o zaten ama şu zamana kadar gördün mü böyle birşey ? ben görmedim zaten ben bu zamana kadar ki durumunu yorumladım.