#8 Gabriel Sara

Bu kadar yormaya gerek yok ya sara ya mertens oynar anadolu maçları dışında özellikle.

Kerem d. Dan önde olmayan bir adam neden ya neden bu parayı keşke net 10 a bassaydinizda ah ah. 3 lü de de aynı performansı alırsak vay halimize

1724851175740.webp

Mesela Brighton bu adama 32 vermiş. İzlesen ya bu adama 32 verilmez dersin ama adamlar veriyor. Çünkü kendi sistemlerine uygun ismi bulduklarında parayı kolayca harcıyorlar. Her hocanın kafasında muhakkak oynatmak istediği bir sistem vardır fakat eldeki mevcut kadroda bu sisteme uymayan oyuncu fazlalığı varsa başarılı olmak zor. O zaman da eldeki oyuncu grubuna göre oyun sistemi belirlemek lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 258818

Mesela Brighton bu adama 32 vermiş. İzlesen ya bu adama 32 verilmez dersin ama adamlar veriyor. Çünkü kendi sistemlerine uygun ismi bulduklarında parayı kolayca harcıyorlar. Her hocanın kafasında muhakkak oynatmak istediği bir sistem vardır fakat eldeki mevcut kadroda bu sisteme uymayan oyuncu fazlalığı varsa başarılı olmak zor. O zaman da eldeki oyuncu grubuna göre oyun sistemi belirlemek lazım.

Kesinlikle. Orta sahaya Tor'un yanında bu bebeyi oynatıp ileride Mauro, Bats, Kerem, Ziyech'le ön alan baskısı oynamak (ki oynayamadık, denedik galiba) gibi garabetlere imza atmamak gerekir.

Kadroda çok büyük yanlışlıklar var 10 numara özellikli adam hücumda değil defansın onunde oynuyor Bats forvet arkası gibi oynuyor Barış sağ bek oynuyor devre arası iki bek çıkıyor iki bek giriyor.Yani hoca macera deniyor.Yani en basitinden sağ da Jelert solda Berkan orta saha da Kerem Torreira önlerinde Sara olarak ciksaydik Bats Mertens hamle oyuncusu olarak kalsaydi çok farklı olurdu
Bende aynı şeyi savunuyorum zaten hocam onda sıkıntı yok diziliş yanlış. Benim anlatmak istediğim adamın bize ne katabileceği ben ışık görmedim şöyle topu alıp kilit pas atsın adam çalımlasın solonom yapsın falan .

Demirbay’ın aldığı sorumluluğun 5 te 1’ini almayan adama ona verdiğimizin 6 katını verdik sanırım.

Demirbay’dan iyisi ve daha serti lazım diye yola çıkıp ondan önde olmayan teknik olarak da sertlik olarak da mücadele olarak da Sara’yı 2. Ligden bonuslar ile 23öe getirmek müthiş bir iş.

Bende aynı şeyi savunuyorum zaten hocam onda sıkıntı yok diziliş yanlış. Benim anlatmak istediğim adamın bize ne katabileceği ben ışık görmedim şöyle topu alıp kilit pas atsın adam çalımlasın solonom yapsın falan .
Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.

Valla ben adam bize gelene kadar ben adamı tanımıyordum yalan olmasın ancak geldikten Norwichin 10 a yakın maçını izledim lig boyunca maç ozetlerine baktım orda oyuncuya kilit rol vermişler duran topları o kullanıyor ve hücum kısmında çok etkili olduğunu gördüm.Slalom yapacak bir oyuncu değil ancak çalım atmayan bir oyuncu da değil.Asist yapar iyi sut çeker skora iyi katkı sağlar.
İstediğimiz o zaten ama şu zamana kadar gördün mü böyle birşey ? ben görmedim zaten ben bu zamana kadar ki durumunu yorumladım.

İstediğimiz o zaten ama şu zamana kadar gördün mü böyle birşey ? ben görmedim zaten ben bu zamana kadar ki durumunu yorumladım.
Anladım renkdas ama Mertens ile Sara ayni anda sahada olması yanlış Sarayı hoca öne koymadığı ve duran topları ona birakmadiklari sürece oyuncu eleştiri alır.Mertensin yerine koyup iyi bir 8 numara alsalar iddia ediyorum çift haneli rakamlara ulasir

bunun için 10 numarada oynaması şart bu adamı 3 5 maç on numarada görmek istiyorum mutlaka gol asist katkısı yapacaktır belli bi düzeyde arkasında kerem d. mi oynar kaan mı çok farketmez adamı 8e koyup öndeki 4 lünün yükünü lucas'la sen taşıyacaksın demek mantıklı değil.

Sen adamı sürekli geriye koştur, rakip kaleden uzakta konumlandırırsan bu şekilde taraftarın önüne atarsın. 20 verdik 23 verdik her yerde oynayacak her yerde aynı verimi verecek diye bir kaide yok. Kaleciye 20 verdik gerekirse her yerde oynamalı diyebilir misin?

Bence çok iyi oyuncu da Terim dönemi gibi oynuyor takım herkes duruyor hareketliliğini yitirdi. Kıçımı yırttım burda herkes star olunca patlıyoruz diye.

Tek eleştirim biraz topla alan katedebilir çok dribling düşünmüyor.

Ya herkesin bildiği iyi olduğu bir iş var yetenek var bu adamın orta sahada oraya buraya koşuyor üstüne ileri çıkamıyor nu mudur işi. Gene koşar ama oyunu önde oynar dizilim buna göre olmalı. Gelecek sene de mertensin yerinde aynı şekilde düşünülmeli

Şu eleman 20 milyon ediyorsa ben futbolu bilmiyorum arkadaş.

Abartıya son verelim.

Blas dediğimiz adam var Fransada 10 numarada ona da 15 milyon euro verildi veriliyor yani.

Herif brezilyalı müthiş paslar veriyor. Geçen maçta attığı 40 metre nokta paslar, ters oyuna gönderdiği paslar. Herifi kullanabilecek bir pas oyunu yada oyunu bunun kurmasını sağlayamadık ki. Şişir babam şişirde bu adam nasıl aktif olabilir.

Gayet iyi bir adam bu arada kullanabilen bundan müthiş işler çıkarır.

Kullanabilen dedim ama. Sen sahada ol mantığıyla oyuna sokan hoca ile bir şey başaramayız.
Herif nokta atışı duran top kullanıyor topun başına hala 3 kişi gidiyor. Bu olayların hepsi oyuncuyu gerer yavaş yavaş da oyundan düşürür.

Geri
Üst Alt