#8 Gabriel Sara

Yeterli düzeyde değil hala

Skor yaptı diye iyi denilmemeli

Mesela berkan 10 dk oynadı skor mkor yok ama saradan daha iyi oynadı
Berkan ile Sara ayni oyuncu tiplemeleri değil Berkan kendini çok gelistirdi derbide Berkan Torreira yanyana oynamalarini gerektiğini daha önce söyledim önlerinde Sara oynarsa hem koşan orta saha hem Saradan da çift yönlü yararlanabiliriz.Sara daha hucumsal oynamalı bu arada Sara su da unutulmamalı Sara bugun 3 gollük orta yaptı biri gol oldu biri Osimhen dışarı vurdu diğeri asistin asisti oldu.Hucuma yakın oynatılması lazım.

Demirbaydan aman aman bir artısını göremedim ben maalesef.İkisi de çok yetenekli adamlar ama işte aması var, ikisi de defansif olarak berbat

hava topları demirbay'ın 50 katı fln iyi ama genel olarak evet ortalama bi oyun oynuyor henüz

bu şekilde devam etse de baya faydalı olur bence, fiziksel olarak yükselme ihtimalini de esgeçmeyelim

hava topları demirbay'ın 50 katı fln iyi ama genel olarak evet ortalama bi oyun oynuyor henüz

bu şekilde devam etse de baya faydalı olur bence, fiziksel olarak yükselme ihtimalini de esgeçmeyelim

Benim en olumsuz gördüğüm özelliği oyunda çok kayboluyor ve tepki süresi ağır biraz.Fiziksel olarak mutlaka yükselecektir.

Orta saha için çok yumuşak kalıyor. Torreira da top kapma özelliği olmasa caydırıcı bir orta saha değil. Fizik olarak Young Boys, Kopenhag, Prag gibi takımlar bizi yine orta sahada sürklase edecek. 10 numara oynamalı. Bu yüzden orta sahaya bütün yaz Mc Tominay diye bağırdık. Orada caydırıcı fiziği güçlü adam lazım. Okan hoca Sergio, Demirbay, Sara evet her sene bir tık iyisini buluyor ama ihtiyacımız bu değil.

Bir tık hızlı olsa 60 milyonluk topçu olurmuş, öyle bir klas/teknik var adamda. Tabii o zaman da bize düşmezdi zaten, o ayrı konu.
Net bir kalite kattı ama hala doğru bir hocanın elinde şu an gördüklerimizden çok daha fazlasını yapabilecek bir potansiyel barındırdığını düşünüyorum.

2li ortasahada hem oyun kurma hem defansif katkı hemde hücum katkısı anca bu tip nispeten kolay maçlarda olur ama asıl büyük maçlarda 3lü ortasahada oynar bu adam ama tabiki aynı taktikten devam edicez sonra adam linçlenecek.

Duran topları hep tehlikeli bölgeye kesiyor. İlk golde Davinson vurmasa Osimhen ve Apokerim var yine aynı yerde. İkinci golde Osimhern ve Apokerim sıyırtmasa da dönüp yine kaleye girebilir top.

1726357009108.webp

Beyler ne istiyorsunuz? Adam topu alıp messi gibi ilerleyip gol mü atsın? Fazlasıyla iyiydi. 10 no da oynamalı sadece.

Berkan ___ Torreria
_______ Sara

Ah keşke güzel dinamik, koşan bir OS gelseydi.

Demirbaydan aman aman bir artısını göremedim ben maalesef.İkisi de çok yetenekli adamlar ama işte aması var, ikisi de defansif olarak berbat

Demirbay kanatlara garanti pas yaparken sara dikine oynuyor böylesine ciddi bir fark var

Demirbay sahanın küçük bir bölümünde etkili sara çizgiye inip kaliteli orta bile açıyor

Demirbay duran toplarda vasat sara duran toplarda iyi

Nitekim demirbay ve sara birlikte oynayabilecek tarz topçular çünkü aynı özelliklerde ve aynı posyonda değiller

Demirbay kanatlara garanti pas yaparken sara dikine oynuyor böylesine ciddi bir fark var

Demirbay sahanın küçük bir bölümünde etkili sara çizgiye inip kaliteli orta bile açıyor

Demirbay duran toplarda vasat sara duran toplarda iyi

Nitekim demirbay ve sara birlikte oynayabilecek tarz topçular çünkü aynı özelliklerde ve aynı posyonda değiller
Dediklerin dogru ama buna karsin Demirbay ikili mücadele ve defansif katki konusunda Sara‘dan cok daha iyi

Dedigin gibi ikisi beraber olabilir aslinda ama Okan bunu denemeyecek maalesef

Sara‘yi israrla Torreira‘nin yaninda kullanacak. Biz de zorluk derecesi yüksek maclarda madara olmaya devam ederiz

Dediklerin dogru ama buna karsin Demirbay ikili mücadele ve defansif katki konusunda Sara‘dan cok daha iyi

Dedigin gibi ikisi beraber olabilir aslinda ama Okan bunu denemeyecek maalesef

Sara‘yi israrla Torreira‘nin yaninda kullanacak. Biz de zorluk derecesi yüksek maclarda madara olmaya devam ederiz

Oynayacağımız maçların yüzde 90ı sara torreira yapmak için uygun olacak ama mesela kadıköye sara torreira mertensle çıkmaz herhalde

Yani bence çıkmaz

Oynayacağımız maçların yüzde 90ı sara torreira yapmak için uygun olacak ama mesela kadıköye sara torreira mertensle çıkmaz herhalde

Yani bence çıkmaz
Insallah dedigin gibi olur ama o macta da öyle cikacagina eminim

Ve o kurguyla o macta ezilmememiz mümkün degil

Rakibe göre kadro kurmak nedir bilmiyor adam

Ezberini her mac uyguluyor

Geri
Üst Alt