- 5 Eylül 2014
- 84.437
- 70.214
- 4.393
Ligte Manchester city mi var kardeşimIyi guzel ortalardi ama Rize'nin defansi aldatmasin. Aval aval seyrettiler. Kendi golunde ise olmasini istedigimiz yerde kapti topu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligte Manchester city mi var kardeşimIyi guzel ortalardi ama Rize'nin defansi aldatmasin. Aval aval seyrettiler. Kendi golunde ise olmasini istedigimiz yerde kapti topu.
Berkan ile Sara ayni oyuncu tiplemeleri değil Berkan kendini çok gelistirdi derbide Berkan Torreira yanyana oynamalarini gerektiğini daha önce söyledim önlerinde Sara oynarsa hem koşan orta saha hem Saradan da çift yönlü yararlanabiliriz.Sara daha hucumsal oynamalı bu arada Sara su da unutulmamalı Sara bugun 3 gollük orta yaptı biri gol oldu biri Osimhen dışarı vurdu diğeri asistin asisti oldu.Hucuma yakın oynatılması lazım.Yeterli düzeyde değil hala
Skor yaptı diye iyi denilmemeli
Mesela berkan 10 dk oynadı skor mkor yok ama saradan daha iyi oynadı
Demirbaydan aman aman bir artısını göremedim ben maalesef.İkisi de çok yetenekli adamlar ama işte aması var, ikisi de defansif olarak berbat
hava topları demirbay'ın 50 katı fln iyi ama genel olarak evet ortalama bi oyun oynuyor henüz
bu şekilde devam etse de baya faydalı olur bence, fiziksel olarak yükselme ihtimalini de esgeçmeyelim
Alex de Souza modern upgrade version
Demirbaydan aman aman bir artısını göremedim ben maalesef.İkisi de çok yetenekli adamlar ama işte aması var, ikisi de defansif olarak berbat
Dediklerin dogru ama buna karsin Demirbay ikili mücadele ve defansif katki konusunda Sara‘dan cok daha iyiDemirbay kanatlara garanti pas yaparken sara dikine oynuyor böylesine ciddi bir fark var
Demirbay sahanın küçük bir bölümünde etkili sara çizgiye inip kaliteli orta bile açıyor
Demirbay duran toplarda vasat sara duran toplarda iyi
Nitekim demirbay ve sara birlikte oynayabilecek tarz topçular çünkü aynı özelliklerde ve aynı posyonda değiller
Dediklerin dogru ama buna karsin Demirbay ikili mücadele ve defansif katki konusunda Sara‘dan cok daha iyi
Dedigin gibi ikisi beraber olabilir aslinda ama Okan bunu denemeyecek maalesef
Sara‘yi israrla Torreira‘nin yaninda kullanacak. Biz de zorluk derecesi yüksek maclarda madara olmaya devam ederiz
Insallah dedigin gibi olur ama o macta da öyle cikacagina eminimOynayacağımız maçların yüzde 90ı sara torreira yapmak için uygun olacak ama mesela kadıköye sara torreira mertensle çıkmaz herhalde
Yani bence çıkmaz