#8 Gabriel Sara

parası umrumda değil ama saha içindeki eksikliği azaltacak topçu çıksnı yeterli.

ama Takımın bu sezon ne yönetimi ne hocayı sırtlamayacağı kesin. yani fedakar davranacağını düşünmüyorum kimsenin gelecek süreçte.

tüm hazılrık maçlarında bile herkes defansa beklere geçti nerdeyse - hepsi "napıyoruz" falan demiştir bi.

Bu arkadas 10 noda oynar. Mertens kesilince de sorun çıkar. Çık işin içinden Okan hocam.

Torreira ile Selcuk-Melo gibi bir uyum yakalasalar da buradan da patlamasak o kadar para gömdük

Şanssız biriymiş. Hem uzun süredir oluşan ciddi bir beklenti sonrası geldi, hem de kaosa girmiş bir ekibin içine düştü. Bir de şimdi verilen astronomik bonservis sonrası kurtarıcı gözüyle bakılacak. Kariyer zirvesi Norwich olan adamdan bir anda Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi hedefleyen ve son 2 sezondur şampiyon olan takımın toparlayıcısı olması beklenecek. Kendisi için üzüldüm.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maliyetli olduğu için beklenti çok yüksek olacak adama kurtarıcı gözüyle bakmamak lazım takım genel bi toparlasın o da uyum sağladığında kalitesini gösterecektir

Eğer hamurunda melo gibi lemina gibi baskıyı yediğinde topla ani dönüş yapıp ardından katetmek varsa, bizim hücum aksiyonlarında eksikliğini en fazla hissettiğimiz acigimizi kapatmış olur. Hele bi de son kararları doğru ise hücumdaki kisirligimiza ilaç olur.

20 milyon euroluk adam çıkıp hemen topunu oynamalı. Yok hazır değili filan kabul edemem.

Mertens ne halt yapıyorki sorun çıkacak sözleşmesinin uzatılması bile hata
burayi oku

Okan buruk 4-2-3-1 inadından vazgeçmeyip Torreira-sara-martens şeklinde orta saha kurarsa taraftardan çok küfür yer Gabriel sara bu mu lan 3 ay peşinde koştuğunuz 8 numara diye.

GUE97gXWIAA4dUz

Nöbete yazmıştım, buraya da ekleyeyim. Benim de merak ettiğim bir konuyudu;

"Benim izlediğim Sara, bizim mevcut kadronun çoğundan daha çok koşuyor. Maç başına kaç km koşuyordur bilmem ama çok dinamik.

Hatta şöyle bir haber var kendisi için;

"For David Wagner, Sara is epitomised by his team-first attitude, which hasn't been impacted by the increasing amount of praise being thrown in his direction over recent performances.

"He works hard. He can easily run between 12 and 13 kilometres and has great vision. He is an outstanding player and a top professional," Wagner said after City's 2-2 draw with Swansea on Saturday.

"He always has 'team first' in his head, and it is something very special to have a player who is producing these numbers but has this in their head. "

KAYNAK

Geri
Üst Alt