#8 Gabriel Sara

Adamı 25 kişiyle önde basarken arkada garanti olsun, dönen topları, uzun topları alıp dağıtsın diye oyuna aldık. Ne gördünüz de beğenmediniz? Kaleye yaklaştığı birkaç anda da zaten olumlu işler yaptı. Sakin olun arkadaşlar, doğru düzgün bir maçını izleyelim, yeteneğini kullanacağı rollerde sahaya çıkartalım da sonra bol bol olumlu ya da olumsuz eleştiririz.

Bu taraftardan adam olmaz. 1 sezondur ne oynadığı belli olan Zaha ve Ziyech'i övmek için bahane arar. Çorba olmuş takıma giren yeni oyuncuya sallarlar.
Zaha ve ziyechi de ilk maçta beğenmemiştim. İlk maç çok önemli bence. Mesela elmander selcuk melo falan ilk maçlarını hatırlıyorum domuz gibi oynamışlardi.

2-3 zorlu maçta 18 milyonluk topçu olup olmadığı belli olur. Kötü topçu olmadığı belli ama

Famalicaodan gelen bebeyi anımsattı defansif kısımda 😁😁

Daha önce yazdım yasaklandım birkaç gün ama yav cidden yazmadan da yapamıyorum
Ne kadar futbol cahili sabırsız yangın tayfa varsa buraya mı toplandı 😁
Yemin ediyorum bazen yorumları okuyunca anasınıfı öğrencileriyle aynı odaya hapsedilmiş gibi hissediyorum

Ben pek birşey anlamadım ama normal yeni bir ülke yeni bir takım yeni bir oyun anlayışı biraz zaman vermek gerekiyor

Ben beğendim. Takımdaki genel durağanlık gitti Demirbay çıkınca. Topu verince olduğu yerde beklemiyor adam. Torreira da böyle. Oraya hareketlilik gelecek. Ama geçiş savunması konusunda hiç emin değilim. İlk adımı yavaş geldi bana.

10 numarada daha çok iş yapacağı aşikar. Aklı sürekli hücumda gol asist kovalıyor.

Bir şey göremedik.

Hayırlısı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elano ve lukunku ilk maç show yaptıda noldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt